Забезпечення житлом постраждалих від вибуху в Мукачеві держави не стосується?

7
2

Доля мукачівців розглядатиметься на сесії Закарпатської обласної ради за два тижні

Те, що «хтось» все ж повинен відшкодувати матеріальні збитки власникам квартир, зруйнованих вибухом в мукачівській багатоповерхівці 4 місяці тому розуміють всі.

Проте, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида впевнений: «Це не державні питання. Відшкодування, в першу чергу, повинні виплачувати страхові компанії і винуватці. Не можна все вішати на державу, тому що в неї немає стільки коштів».

Однак, у ексклюзивному коментарі порталу «Мукачево.net» очільник області також повідомив: «Це питання ще буде розглядатися на сесії обласної ради (24 лютого – ред.) і якщо потрібно буде виділити деякі кошти – вони будуть виділені».

Як уже повідомлялося, з кінця січня постраждалим від вибуху в Мукачеві довелося виїхати з готелю, який їм знімала міська влада допоки тривають відновлювальні роботи в будинку.

Коментарі

S
Schmeirson

Забезпечення житлом постраждалих від вибуху в Мукачеві державу не стосується? ****************************************************************************************Так, між іншим: пане кореспондент, у цьому реченні треба писати "державИ" .....

7
72

а якщо сталася пожежа - також має держава компенсовувати збитки?

Читайте також