Заблукалого у Карпатах киянина шукає 56 людей (ФОТО)

12
21

Пошуки продовжились з самого ранку.

В Управлінні ДСНС Закарпаття зазначають, вже зранку до пошуково-рятувальних робіт додатково залучено особовий склад гірських пошуково-рятувальних відділень Спеціального центру швидкого реагування м. Дрогобич та ДСНС Львівщини.

Загалом від ДСНС беруть участь 41 рятувальник та 9 одиниць техніки. Також шукають киянина 10 працівників лісової охорони та 5 добровольців.

Нагадаємо, 14 лютого об 11: 25 однією з груп рятувальників в районі г. Магура- Жиде знайдено одного із заблукалих в районі г. Гемба туристів. Стан його здоров’я – задовільний.

Пошуки іншого досі тривають. В район пошуку вилетів гелікоптер Мі-8 ДСНС України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кеен

На кажду заперевальну собаку по одному вовку і котлетка

В
Вовки

Перестаньте писати дурниці. Кияна могли уже вовки знайти, а вам лиш би обгадити один одного.

ЦВ
цитати великих алкорусинів

"мразь грязь лем бем вем заперевальники тото йоу боу хащу рубати воровати вадас контрабас хосен мосен цігаретля штрімфля чоповка палачінтовка резон щий тото пак сесе пішта комунішта йсе уее ее бум гум скарідовати палинковати руснаки цігянки всрaтушняки схрон метадон гецко клецко марга карга ы-ы-ы" -- Шоні Сересерович Мандаун

1
18:34

Ще раз питаю, свинюко-хреноробе, ЧИЇ продукти ти жереш???

М
Майдаун

Блювото псяча заперевальна,17:55,ты лем єден продукт валовшен проізводити,тот што у яму фекальну спущащ.Таких нетрібних дегенератів іще Світ і історія незнали.Нащот алкашні,то заперевальщина і руських обскакала,Бо бутля бурячанки,пяното коростава,то ваш герб! Мы спокон вік виноробы,а то іскуство! Нигда винороб ніє п‘яницюв бо ніколи му!

Д1
до 17:46

Алкашоні, не п..зди, бо ти псяра свиняча жереш заперевальні продукти і хлещеш заперевальну водяру в три горла

ДН
до нижньої марги

ужесьте 6ляді крим і донбас дотували..жеброта воняча

Д1
до 17:15

Не п..зди на киян, бо ти сидиш на їхніх дотаціях.

К
Калічко

Ті кіяни такі самі розумні як і їх мер. Треба йти наліво - вони повертають направо.

Т
Трітті

А я кіть йду у гори то всягде фляшку паленки упиваю , а даколи ся долблю метадоном і щи пятку трави викурюву . Но а пак лізу аж на самий Ельбрус , а кіть щи ся доганяву первітином , то і на Еверест вимахуву за пару годин !!!

Т
Трітті

Дятли Київські бавляться у Біар Грілзів , а пак їх по 50 чол глядавуть !!!

ДН
до нижніх

Коли п'яні місні яфиничники у горах гу6ляться - чогось так не пuздuте про своїх

В
вата

что у нас не так? трассы не так проложены? не отмечены? настолько опасные, что люди каждый год пропадают, катаясь на лыжах? может, с этой стороны надо на проблему посмотреть, а не только винить неосторожных туристов

Н
Нянько

Зіли го пси давно того киянина

7
77777

"""Два турка з GPS намагались пробратись з Закарпаття до Угорщини""""Туркы май розумні як оті київські дебілы !!!!))))))

З
Закарпатець

Мені ся видить усі киевляни тупі барани ...чого лізти в таку погоду в гори?

С
Статист

І зновк д€біл з Києва, в якому проживають до 87% "понаїхавших" . Не було розуму і не буде .

Д
Дідо

В Швейцарії, Австрії і Німеччині рятувальні операції оплачуються сімєю зниклого. Но Україна намного багатша країна. Може собі позволити пошуки за рахунок держави

7
77777

найти д@лбой@ба і отпи@дити!!!!!!!!

1
1

Всі вірять ош то не з ними буде. Айбо розуміву чому так - білети купив, отпуск взяв, яка б не була погода - лізуть в гори. То нам прощє - погана погода - не ідеме, на другий тиждень підеме) Хоть би заставили Рекковські датчики одівати, і купили комплекс місцезнаходження.

Ц
Ціґань

люде як баране. коби му пак, аш вужиє, виставили рахунок за 56 людей, вертольот, техніку бензин солярку, а заставили заплатити, та мало инак би ся вели.

Читайте також