Заборгованість за місця розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді складає майже 500 тис. (ФОТО)

7
0

Сьогодні, 30 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Як виявляється з рішення, що було прийняте 30 жовтня на черговому виконкомі Ужгородської міської ради «Про реалізацію заходів, спрямованих на виконання показників бюджету міста за 9 місяців 2013 року», зокрема додатку до нього «Інформація і про виконання заходів, спрямованих на забезпечення виконання показників дохідної частини бюджету м. Ужгорода за січень-вересень 2013 року» п.п. 4.3 . Департаментом надіслано 27 претензій щодо погашення заборгованості за розміщення зовнішньої реклами на суму 439,4 тис. грн. У зв’язку із повним погашенням боргу за договором тимчасового користування місцями для розміщення реклами ФОП Туркевич Г.І. питання щодо демонтажу рекламних конструкцій знято. Рекламні щити, які були встановлені без укладення договору демонтовані на підставі рішення суду.

« Дивно, що незважаючи на той факт, що зазначена заборгованість виникла ще в першій половні минулого року Департамент міського господарства обмежується розсиланнями листів (претензій) без конкретних звернень до відповідного суду по даному питанню.»,  - зазначає правозахисник Ярослав Козич.

«Згідно офіційно наданої інформації розмір середньомісячних надходжень до бюджету міста за розміщення зовнішньої реклами складає 103,4 тис. грн. сума місячного платежу підлягає редагуванню на індекс інфляції. Для тих хто вже вивів на основі цієї цифри середньорічну скажу, що вона повинна бути ще більшою, а нещодавні скандальні рішення про збільшення кількості місць розміщення рекламоносіїв значно не вплинули на збільшення поступлень до бюджету міста за попередні періоди в відсотковому виражені.»,  - додає пан Ярослав.
Куди йде решта коштів, невідомо.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також