Заборона по-барабану: біля пішохідного мосту в Ужгороді продовжують рибачити (ФОТОФАКТ)

11
7

Ці кадри кореспондент Мукачево.Net зробив в пообідню пору вівторка, 17 лютого.

Попри повідомлення про заборону ловити рибу в районі пішохідного мосту, з боку Набережної Незалежності сидять кілька десятків рибаків.

Куди дивиться муніципальна міліція - загадка.

Мукачево.Net

Коментарі

Ч
черіпашко

Вони по спорнивному ловлять,а не по браконєрски.краще на стариці і подивіться, що там з путанками роблять,а потім на простих людей наговорюйте!

6
6

ганьба людям нышто їсти ліпше най рибу їдать ніж людей грабити

СР
сам рибак

ну прямо топ новина! Не сайт ,а якийсь комсомольський самвидав , ви краще напишіть як ваш друг чубірко область до аовної задниці доводить ! Чи слабо !

СН
сфотайте нормально

дозволено 50 метрів від мосту в обидві сторони, так що не нагнітайте, безробітні мусять годувати свї сімї, наша крїна ужа остання в третіх країнах по рівню життя, пора вже печатати матеріали про підножний корм, з рецептами.

РЧ
рибачити чи рибалити

Відповідь вам дасть МДУ!

Д
друг

Приціпилися до простих рибаків шо більше нема шо показувати чи шо чиновники захватують тиреторійі за копіки а вони пречепились до рибаків да понесло їх серйозно

Ч
читач

Чим ви так журитеся? Ці рибалки більше нагодують рибу своїми кормушками... Ви (кореспонденти), краще би пішли на околиці міста (не біля мостів)і по фотографували браків, що виловлюють подуста "екранами". Ось де треба бити на сполох!!!!!

Читайте також