Задля Рибака в Ужгороді постелили червону доріжку та заблокували світлофори (ФОТО)

10
13

Після спізнення з прильотом Голова Верховної ради вже спізнюється на нараду в Закарпатській ОДА за участі голів РДА, яка мала розпочатися о 11.00.

Взагалі, офіційний візит посадовця на Закарпаття почався не у 9.00, як це планувалося, а о 10.30. Саме в стільки літак з Володимиром Рибаком сів у аеропорту Ужгород. Там його зустрічали дівчата у національних костюмах.

На шляху спікера ВР з аеропорту усі світлофори перевели в режим "жовтого кольору", а біля них поставили ДАІшників. В очікуванні усі й біля Закарпатської ОДА, де ще з самого ранку при вході постелили червону доріжку.

Коментарі

В
Вася

Не бачу якоъсь сенсації у тому, що постелили червону доріжку. І що? Таке ніби метеорит упав на Ужгород,у вас прирівнюється така інформацієя і тою доріжкою. Таке завжли роблять, коли хтось модний приїжджає. Просто не завжди вам вигідно це виставити у ганебному світлі. Краще напишіть чому ваш любими патрон свої обовєzзки засунув куди подалі. Він же за це гроші отримує....

Ю
Юристу

Дуже шкода, що Ви юрист, хіба що нік...Бо як пишете,що коментатори здебільшого бідняги, що отримують 1000 грн.А так є насправді, більшість пересічних українців саме такі.Як на мене, справжні юристи дотримуються правил коментування, нормативної лексики,граматики, з чим у Вас проблеми,на жаль, судячи з Вашого коментаря.І останнє- не поучайте і не радьте читачам пробувати балотуватися в нардепи. Пересічним громадянам, зокрема справжнім чесним і розумним українцям туди дорога закрита, бо немає тих чорних грошей, щоб туди потрапити.А про біографію колишнього комуніста Рибака? Самі її читайте на ніч, щоб сни "рожеві снились",вона нікому не цікава, тим більше хто такий Рибак і звідки він з"явився у ВР більшість українців знають краще за Вас,якому самому багато треба читати і вчити, щоб давати "поради" в соцмережах.

Ю
Юристу

Не в Рибаку, як в особистості чи людині справа, всі ми не без гріха.А справа в тім, що в цивілізованих країнах платники податків тобто громадяни не відчувають стільки дискомфорту від робочих поїздок своїх чиновників як наші громадяни не говорячи скільки коштів на це витрачається в Україні тобто наших податків. Повиключали всі світлофори, повиганяли дармоїдів з жезлами (хоч би регулювали рух на перехрестях) всі стоять в заторах! Бісить це все.

Ю
Юрист

Ви тут пришете всяку "херню", а кожен з вас чого добився??? да .. да ... ви.. "коментарі".. Голова ВРУ входить у трійку самих охоронюваних людей держави.. Шановний "читач"!! Вам би почитати правила етикету!! Тепер кожен з вас подумайте чого ви добились.. на якому рівні, посаді перебуваєте.. якшо вже так говорити та кожен з нас може бути на "їхньому" місці!!! У нас є право бути обраним... висувайтесь в кандидати.. ану хто???? а ніхтоооо.... Бо так у нас є... всі герої... а коли за рекламу свою треба дати десятки тисяч гривень.. шоб бабка побачила в городі і проголусувала, а грошей нема.. бо хто в коментах пише... той "бідняга" робить на 1 000 грн. !!! Ще хотів сказати, а хто з вас читав біографію Рибака ??? думаю не багато, а я вам скажу.. він потрудився в житті.. !!!!! МАЙТЕ МОЗГИ КОЛИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРІ!!!

J
joska

INTERESNO; vsix tak zustrichajuty na zakarpatyi kotri porusujuty konstituziju?

Л
Логік

Червону доріжку і зіркам стелять на Оскарі чи Каннському фестивалі. Як на мене, це проста формальність, яка засвідчує радушний прийом гостя. ну реально, ви ж блін стелите скатерить, коли навіть каву гостям подаєте?? Якщо ні, то не було у вас хорошої дружини-господині та уроків етики. У такому випадку і говорити ні з ким.

Ч
читач

Як гидко читати і дивитися, як перед спікером стелять килими, прогибаються.Дощу ж нема, міг би пройти і по асфальту чи бруківці по серед громадян, корона би з нього не впала.Далеко нам до Європи, таке неподобство перед чиновниками там просто не витворяють. А у нас перед кожним заїжджим "царем-батюшкою" самі стеляться, щоб і по них самих пройшлися...

J
joska

SAMI JIX VIBIRAJETE A POTIM JIX I JBSERAJETE!Ale vi znovu ne po temi ,pri chomu tut Baloha?

Л
Логік

Тут хоть із чого псевдо-новину зроблять. а ви що хотіли? ну як би не було, рівень все таки. Кожен господар хоче прийняти гостя на належному рівні, прибирає, готує щось.. А чим ця ситуація інакша? Просто проблема в тому, що то не Балога зробив, бо просто самоусунувся. Якби він примав рибака, чи принаймні брав участь, писали б геть інакше.

В
виборець

ну так то було давно і неправда))) тепер треба засирати з усіх боків регіоналів, бо вони життя балогам псують. і журналісти це дуже активно і навіть із задоволенням роблять. таке враження, що ніхто у світі білому не розуміється, і не бачить, хто у цій області хто... смішно вже від цього цирку.

1
123

Коли був губернатор Балога, та такся стелив, що тепер ганьба споминати. Зараз це НІЩО У ПОРІВНЯННІ З ТИМ, що він Балога робив з людьми у свій час, і що їх заставляв робити навіть за свій кошт, бо інакше вся сімя залишиться без роботи. ОТ ТАК ЛЮБІ ДРУЗІ!!! ЦІ РУКИ НІЧОГО НЕ КРАЛИ!!!

Т
толя

прлитів поникати європу , а наша область її нагадує

В
виборець

мають журналісти радість))) ви скоро писатимете і про те, як часто і з якими інтервалами він до туалету ходить? що за новини...

Читайте також