Задоволення не з дешевих: Через високу ціну закарпатці починають економити паливо (ВІДЕО)

3
16

Ціни на пальне продовжують зростати. Журналісти 21 каналу розповідають, що тільки протягом останньої доби збільшилася вартість дизпалива, а ціна газу та бензину залишається стабільно… високою.

Менше ніж за місяць 2017-го бензин та дизпаливо додали в ціні майже по гривні за літр. Нині середня вартість дизпалива на закарпатських АЗС 21,50. З позавчора здорожчало на 20 копійок на літрі. Вартість бензину А-95 коливається, залежно від заправок, від 22,40 до 26-ти гривень. 

Середня вартість газу для автомобілів нині – 11,80. Експерти кажуть – постійне здорожчання пального через зростання курсу валюти. І прогнозують – подальший, хоч і не значний, ріст цін.

Журналісти зазначають, статистика свідчить, що закарпатці починають скорочувати споживання пального.

"Відчувається, що ціни б'ють по кишені. На заправках цінники змінюються практично кожен день", "Тяжко, коли було 20-18, то було краще... а тепер долар виріс, але до його взяти, той долар?", — діляться своїми враженнями ужгородські водії.

 

Коментарі

Ш
Шофер

Росте цина на пальне - росте вартисть вантажних и пасажирських перевезень, а видповидно и товарив. Думаю ож до початку лита перевезення буде стартувати од 5,5-6 грн/км минимум!

ДБ
Дера Бан

А чому ніхто не кричить: Слава Україні! Хто не скаче той москаль! Слава нації! Банду геть!!! Україна понад усе! Заціпило?????

I
IсторIя

Iще наступлять тотi часи, коли за участь в майданi порядочнi люди будуть у морду давати!!!!

ДН
до нижнього

він вірить,бо він каструльоголовий майдаун

ДI
До Iгор

Ты сам веришь в то что написал?

ДИ
До Ирпень Зато

Ты кастрюлеголовый думаешь тут все дураки. Какие санкции? Тут делов цене на нефть а санкции это 1% ВВП упал. Ты что униана а порохом начитался? И людям тут туфту пишешь! Нефть упала из 110 дол на 30

І
Ігор

майдан вам дебілам виноватий)) експорт імпорт зрівняйте за незалежність! тільки з 14року гуляй рванина закінчилась, яник з подножки поїзда у прірву спригнув, і 15 лярдів прихватив! вчимося жити по коштам!

Р
Руснак

До Иппен зато, вам дурным і туды говорилося ош розрушаєте айбо горчки на копони не давали до вас ся доцоркати! Каждый майдаун виноватый у жебрацтві і убійствови народу!

ИЗ
Иппен Зато

Майдан - то півбіди. Гривня на лютий-березень 2014 впала з 8 до 10. Подальше падіння пов'язане з Кримом і війною на Донбасі, діло не тільки в українській економіці, але і в санкціях проти Росії. Рубль упав з 30 до 60 за долар, це автоматом потягнуло вниз і гривню, тому що економіки сильно пов'язані. Легко тепер говорити не треба було майданити, Яник вернись. Майдан - не причина, а тільки привід, Росія рано чи пізно застосувала би варіант військової агресії.

5
555

жиеме по новому детепер тоти майданути шо нормально им жиеся писля револьюции.

Р
Руснак

Іване,не хочутя нись убзывати бо твуй динь.Пувімти інтелігентно,на бензині завязана вся економіка державы.Пуднявся бендзін у ціні,чекай пудняття цін на вшытко! А пересічники,як возилися,так і бодуть! Бо зароблявуть за границюв,а не в сьому гето!

В
Ваня

Правильно шо дорожчає може буде тут менше SK PL LT CZ HU сміття

М
Місний

В Чехії 29.50 дизель - перше м ся заправив

ПД
питання до знатоків

я купую бензин для бензопили, і бензокоси, Хто мені мае повернути податок на дороги, закладений у ціну бензину?

ДК
до Коментатор

тому шо держава заставила за нові партії пального сплатити акциз по високому курсу євро в гривні а тепер поки непродадуть до нової партії ціна незменшиться...

К
Коментатор

Но чомусь коли курс падає та ціна чомусь тримається.

Читайте також