Загиблі у Великих Лучках насправді отруїлися алкоголем

8
0

Як вже повідомлялося, ввечері 8 вересня в одному з приватних будинків на вул. Шевченка у с. В.Лучки Мукачівського району були виявлені мертвими жінка, 1933 р.н. та чоловік, 1957 р.н. За попередніми даними, смерть настала внаслідок удушення чадним газом.

Отож для встановлення технічних причин групового нещасного випадку зі смертельним наслідком, ймовірно пов’язаного з використанням газу у побуті, територіальним управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області була створена відповідна  комісія.

У ході її роботи  з Мукачівського міжрайонного відділення судово-медичної експертизи були отримані матеріали, згідно з якими першочергова версія НП свого підтвердження не знайшла.

Експерти встановили, що безпосередньою причиною смерті двох людей стало гостре отруєння сурогатами алкоголю. Зокрема, у крові та внутрішніх органах небіжчиків було виявлено метиловий, етиловий та пропілів спирти. Натомість карбосигемоглобіну (залишків чадного газу) у крові потерпілих не було, повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду. 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також