Загиблого бійця 128 бригади зустрічали на колінах (ВІДЕО)

8
14

У ніч з п’ятниці на суботу тіло 33-річного Андрія Альошина, який загинув на передовій 22 квітня, було доставлено на Львівщину, звідки солдат родом.

25-26 квітня на Сколівщині оголошено Днями жалоби за загиблим військовослужбовцем.

Андрій Альошин народився у Славську, де його і поховають 26 квітня.

У мережі оприлюднили зворушливі кадри, як зустрічали тіло українського солдата на Львівщині.

За інформацією з відкритих джерел, Андрій служив у 128 бригаді за контрактом. Вже незабаром вам повернутися додому в мирне життя

Коментарі

СУ
Слава Українцям

Вічна пам'ять! Слава Герою загиблому за вільну Україну!

А
Александр

Всей западенщине надо стать на колени перед сотнями убитых детей Донбасса. Убитых такими ублюдками. Кто его звал на Донбасс. Своей земли малр?!

Ю
Юра

Мукачево,Богаму! Ви там вже ушаліли від відпочинку,остаток розуму втратили?

G
gedeon

Zoltan Faszfej! Pofa be!

E
Eqwerty

Че полезли на Донбасс?

Z
Zoltan

Ало, що на Галичині карантин відмінили?

М
Мукачівець

Це наші злодії чини роблять піар, краще би помогли родині загиблого героя. Тут роблять показухи а на сімю загиблого раз два забудуть. Комусь вигідна та війна.

Д1
до 14:05

Кацапорусуне, не переживай, коли ти коні двинеш від передозу первітином чи бояришніком - ніхто не буде стояти на колінах перед таким покидьком як ти. Те саме стосується і твого колеги Шоні Мандауна.

AA
Al Alex

Най спочивать з Богом. Айбо удкіть та нова мода мертвих встрічати на колінах? Я нигда то раньше не відів. Ко то придумав?

Б
Балога

що За дебiлiзм ! Помер незрозумiло як i де , а такi почестi ! Давайте перед кожним пяничником, вбивцею, наркоманом що помер будемо ставати на колiна, племя тумбо-юмбо ,а не краiна !!

Д1
до 13:36

більшого синяка як кацапорусинський унтерменш Алкашоні Мандаун, він же мукачівець, до нижньої марги, Голесо, СРСР, Авто, Лавор - не відшукати по цілій Україні.

М
мукачівець

подрочіть ще на нього..ідіоти.синяка бухого привезли

Д
Думаю

Щось зе- команди із ЗЕ- КЛОУНОМ у колоні скорбі нема!!! А Воіну - Вічна память!!! А зе- пітухам - вічний позор і презріння... молоді зе- вбивці - ідіть на передову!!!

С
Сепар

Дибіли

Читайте також