Загиблого парапланериста шукали 9 людей (ФОТО)

7
0

Вчора, 11 вересня, близько шостої години вечора до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що поблизу села Лопухово (урочище Яблуниця), Тячівського району впав параплан.

На пошуки парапланериста відразу було направлено особовий склад Усть-Чорнянського гірського пошуково-рятувального відділення Територіального управління МНС у Закарпатській області. О 20:15 гірські рятувальники знайшли місце падіння параплану та тіло його керманича.

Як з’ясувалось, 39-річний загиблий уродженець села Лопухово, але на даний час мешкав у Роменському районі, Сумської області. Нещодавно він приїхав до родичів на відпочинок та вирішив політати на пароплані, який привіз із собою. Але не судилось… Зі слів очевидців, після підняття літального апарату, він майже відразу почав падати вниз.

Пошуково-рятувальні роботи проводили 9 чоловік та 2 одиниці техніки, у тому числі від МНС 5 чоловік, 1 одиниця техніки.  За допомогою спеціального обладнання рятувальники транспортували тіло людини до відділення прозектури (МОРГ) Тячівської РЛ №1.

Причина та обставини падіння парвплану – встановлюються.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також