Загиблому в АТО закарпатцю Віталію Постолакі можуть присвоїти Героя України

6
7

Про це кореспонденту Мукачево.Net повідомив військовий комісар Ужгорода, майор Микола Журавльов.

«Тиждень тому я підписав клопотання до Президента України про присвоєння Віталію Постолакі посмертно звання Героя України. Цим ми хочемо показати, що Герої не вмирають і ми будемо всім надавати всебічну допомогу. Сьогодні я отримав інформацію про те, що Петро Порошенко це клопотання отримав», - сказав Микола Журавльов.

Віталій Постолакі загинув під Дебальцевим ще 12 лютого, проте тіло ужгородця потрапило до терористів, опізнати майора вдалося в морзі 4-ї лікарні Дніпропетровська лише 10 березня.

Мукачево.net

Коментарі

В
Ветеран

остолакі заслуговує Героя України. Але воєнкому слідує знати слідуюче: II. Порядок представлення до присвоєння звання Герой України 8. Подання про присвоєння звання Герой України вносять Президентові України Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, Конституційний Суд України, Верховний Суд України, Вищий господарський суд України, Генеральна прокуратура України, міністерства та інші центральні органи виконавчої влади, Верховна Рада та Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, а також Комісія державних нагород та геральдики при Президентові України.

ДД
Для дiогена

Йди нахер в свою бочку, шароварнику нетелесний. "Краiну захищав".. Од кого. Йсе, дебiле, гражданська война, яку розпалили такi iдiоти як ти.

Д
Діоген

Справжній чоловік загинув зі зброєю в руках, захищаючи свою країну. А такі дрищі як "Закарпатец" навіть на Антимайдан боявся поїхати - захистити своє. Дрочив мабуть на портрет ВВП.

Д1
До 16:41

За пiдерасiв киiвських, що розпалили громадянську вiйну. Щоб повиздихали.

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

ДТ
до товариша

За кого?

Т
товариш

За що ти життя віддав Віталя???

Читайте також