Заяви Бушка та Шелевера про підкуп виявилися нісенітницями

5
1

У вересні кандидат від Партії регіонів по одномандатному виборчому окрузі №72 (центр – м. Тячів) Михайло Шелевер звернувся із заявою до міліції, у якій стверджував, що на території Тячівського району проводиться масовий підкуп на користь одного із депутатів у народні депутати.

За даною заявою міліція кримінальну справу не порушила – як поінформував ОПОРУ заступник начальника УМВС в Закарпатській області Ю.Марковський, зібрані співробітниками міліції Тячівського РВ матеріали перевірки надіслані в прокуратуру Тячівського району для вирішення питання по суті.

До цієї ж прокуратури передані і матеріали щодо заяви громадянина Карла-Андрія М., який стверджував, що 7 вересня депутат Солотвинської селищної ради Василь О. роздавав коробки з продуктовими наборами на користь одного з кандидатів у нардепи.

На одномандатному виборчому окрузі №73 (центр – м.Виноградів) кандидат від Партії регіонів Іван Бушко звернувся із заявою до міліції про те, що «невстановлені особи здійснюють обходи населених пунктів Виноградівського району, під час яких збирають анкетні та паспортні дані, а також контактні телефони мешканців району, тим самим, на його думку, здійснюють підготовку до масового підкупу виборців».

«За результатами розгляду даного звернення керівництвом Виноградівського РВ прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі п.1 (за відсутністю події злочину) ст.6 (обставини, що виключають провадження в кримінальній справі) Кримінально-процесуального кодексу України.

Загалом, як повідомив на прес-конференції начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, з часу початку виборчої кампанії до 23 жовтня міліція порушила 1 кримінальну справу – за випадком у селі В.Коропець Мукачівського району. У 24 випадках надходження заяв до міліції було відмовлено у порушенні кримінальних справ, 15 заяв передано до органів прокуратури, по 15 – ще проводиться перевірки, у 8 випадках порушників виборчого законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Коментарі

7
787

Перевірте офіс ЄЦ в м. Берегово і знайдите списки людей із паспортними даними, які збираються по місту цією шайкою за 100 грн. До мене особисто п. Чирибан Світлана підходила із якимось зошитом і пропонувала 100 грн. за підримку Балоги Івана. Говорила, що змушена це робити. Необхідно спасати свого сина, а то його можуть посадити в тюрму за отриману ним взятку у сумі 600 дол. СЩА. і зловили убопівці на гарячому. Хай їм кіш-кош казала. А я думаю хай садять і погнав її....

Читайте також