Закарпатець Булеца у списку майбутніх футбольних зірок Європи

9
0

Закарпатський футболіст Сергій Булеца потрапив до переліку майбутніх зірок континентального футболу за версією видання World Soccer.

Як пише видання Footboom, спортивний журналіст Нік Бідуелл зазначив, що Булеца може вийти на високий рівень у світовому футболі.

— Жоден інший футболіст збірної України U-20 не зробив такий значний внесок у тріумф команди в Польщі, як це зробив Булеца. Він забив три важливі голи – зокрема, і переможний у півфіналі проти Італії, а також відзначився двома гольовими передачами. Упродовж усього фіналу він поєднував активність, грамотні передачі, техніку, швидкість і непогану роботу на оборону. Булеца отримав повністю заслужене друге місце за підсумками опитування на турнірі, – пише про закарпатця журналіст World Soccer Ніа Бідуелл.

Також, до головних талантів Європи разом із закарпатцем потрапили Лі Кан Ін, Рауль Белланова, Александер Арвальдо, Ібраїма Ньяне, Ліберато Какасе, Сейку Коїта, Мікаель Куїсанс і Кевін Мієр.

Нагадаємо, 15 червня збірна України U-20 перемогла на чемпіонаті світу південну Корею з рахунком 3:1 та здобула кубок Чемпіонів світу.

Серед гравців збірної честь команди захищав закарпатець Сергій Булеца, який отримав срібний м'яч від ФІФА, а від президента України — орден «За заслуги» III ступеня.

Як грав закарпатець Булеца дивіться у публікаціях нижче:

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також