Закарпатець, якого у Празі витягли з-під завалів, потребує допомоги (ФОТО)

5
9

Рідні молодого хлопця розповідають, шо закарпатець у важкому стані і переніс вже дві дуже дорогі операції.

Зроблені операції настільки дороговартісні, що ця сума для родини чоловіка не під'ємна. Через це вони звернулись по допомогу до всіх небайдужих.

— У нашу сім'ю неочікувано прийшла велика біда - мій 20-річний брат Ростислав вперше поїхав у Чехію на заробітки і там на об’єкті сталася аварія, він постраждав найбільше. Вже зробили операцію на ногу і одну операцію на позвоночник. Другу операцію на позвонку відкладають, бо дуже скаче тиск. Прогнози лікарів дуже невтішні, але ми віримо, що з Божою поміччю, вашими молитвами і людським милосердцям молодий організм витримає. Рахунок за лікування та перебування в лікарні буде виставлено пізніше, коли зроблять наступну операцію. Зі слів лікарів, за 2 вже зроблені операції треба буде сплатити 120 тисяч євро. Навіть ця сума для нашої родини захмарна, тому і просимо про допомогу небайдужих, розповідає рідна сестра постраждалого.

Картка: АТ КБ «Приватбанк», рахунок – 5168 7573 7231 0260 ( одержувач – Савинець Мальвіна Йосипівна, бабуся Ростіка)

Нагадаємо, нещодавно у Празі на будівництві стався обвал на будівництві. 3-є закарпатців опинились у лікарні.

Як стало відомо Mukachevo.net, серед травмованих двоє жителів Хустщини й молодий хлопець з Виноградова, який вперше поїхав на заробітки.

Коментарі

Г
гость

Ваши деньги ,вливаемые в обменники и банки Украины,вкладываемые в покупки,стройки и прочее,только поддерживают фраеров от власти. И учите своих детей там же , потому что наши дипломы(за бабло купленные в течении нескольких лет якобы учёбы) ни хрена не стоят в конечном итоге,а таким,как Поплавский делают сладкую жизнь. Сами знаете,что наши политики ВСЕ уже давно за бугром и маеток имеют и учат детей и отдыхают и лечатся. Да и не только политики.Артисты и вся остальная "богЭма". Клиентики-захребетники - тоже...на ваших травмах. Не удивительно,что стали частыми поджоги машин и гранатомёты находят ... ЭТУ систему новодобового рабства поддерживают со всех сторон. Не дайтесь. Не дайте своих детей и внуков под их лапы!!! И будьте здоровы и успешны. Да хранит вас БОГ

Г
гость

До "сам відтіть" и остальных. Знаете прекрасно,что на долбаных клиентов не надавишь требованием платить здравотку и социалку. Не заставишь нагласить себя на полицию и уряд праци. Или не получишь работу или не получишь з/п. Или,что самое вероятное,скажет,что платит,деньги будет стягивать,а на самом деле -"велка шана"... Таких случаев много и часто(с несчастными чп). И старшие люди с инсультами возвращаются на Украину лёжа,как овощи,и никому дома уже не нужные(имею в виду больницам и нашим урядам). Цена нам , благодаря госполитике , и дома и там - ломаный грош в базарный день. Я об этом уже писал тут. Кто едет на заработки - берите целью полную интеграцию в той стране , куда едете. Рожайте там,учитесь,растите детей и НЕ ВЕЗИТЕ БАБЛО В УКРАИНУ !!!!,потому что ИМЕННО ЭТО есть цель политики страны по отношению к народу. Стройтесь там,покупайте квартиры. А сюда едьте только в отпуск на "посмотреть".

С
Світлана

Якщо роботодавець взяв на роботу, то має відповідати, навіщо брав, якщо бачив, що якість документи не впорядку

СВ
сам відтіть

Чесно кажучи сам відтіть недавно вернувся, був на біо. Я поняв одне ліпше на норм доках робити і платити хотяби здравотку. І накше організм штука не придсказуєма. Вать серце хапне вать шось на тя впаде. Не шкодуйте гроші. Ліпше йти заробити гроші, чим родині проблеми. Дайте ті 200 баксів агентурі за візу, заставте клієнтна нагласити вас на поліцію, заставте платити здравотку. І не парьтеся. Чистяка най заробите 600 доларів на місяць. Но не переживаєте ни хашо. Народ доста хитрити. Та хитрость проти вас лем і обернеся. Пацанів реально шкода. Родині їхній бажаю щоб проблеми розрішилися, а пацани здоровинькі вернулися

ДГ
до гостя

повірь коли заробічани бо платили налоги із них би небуло ісліду , ісче один придлог обокрасти жебрака. Страховку треба платити в чехії вот там порядок а звертатися треба до ведучого ставби, від най задницю трясе што такоє столося і дати гроші.

С
Сріберньій

Пацани думайте коли йдете на чехи , або офіційно або дома . ... В чому тоті дітваки ся розуміють ? ..... Де го поклали там и робив ... Ни факт што скушеньій бьі ся удвернув уд тойі бідьі .Туй бьі бьіло вьіход у страховці , обьі вшиткі наші платили страховку .

Г
гость

" Oleh 20.07.2018 16:46 пацани! думайте,коли ідете на Чехи, або офіційно,або дома! " И добавить НЕЧЕГО. А,между тем : пару месяцев назад через Верхуёвну Раду протянули закон о налогообложении заробитчан(тех,что на био-паспорте находятсся з месяца за бугром). Там,наверху,суки своего не упустят. Вот оттуда бы послали помощь,как признание того,что САМИ создали условия для заробитчанства.... Так нет же...им свой шкурный интерес ближе...и бабло от заробитчан всё равно пойдёт на их банки через их обменники. Что ж тут надо менять... неее : пусть "чернь" едет за зеленью и теряет здоровье и жизни...пусть "чернь" помирает в АТО... А они - на Гаваи...а те,что не на Гваях ... те спят в прямом эфире и СЕРУТ на всё.

O
Oleh

пацани! думайте,коли ідете на Чехи, або офіційно,або дома!

ZV
Zyvu v Prazi

Bulo b dobre napysaty jaka likarhja abo nomer telefonu. Bahato zakarpatciv ta z usijeji Ukrajiny prozuvajut abo pracujut v Prazi. Mozlyvo bahato chto dopomoze. Ja tez by tut v Prazi zustrilasja i dala chocab jakus sumu.

Читайте також