Закарпатець, якому вдалось вибратись з засніжених Карпат, розповів як вони загубились (ВІДЕО)

8
24

Вже другу добу 30 рятувальників шукають закарпатця, що загубився у засніжених Карпатах.

Як раніше писало Mukachevo.net, пошуки йдуть у районі полонини Руна, на Ужгородщині. Ще 4 грудня о 18:02 годині до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час катання на снігоходах в районі полонини Руна, загубились троє чоловіків.

Згодом, о 13:15 годині двоє громадян вийшли на зв’язок та повідомили, що вони знаходяться на одній з турбаз у селі Лумшори.

Сьогодні, рятувальники оприлюднили відео з коментарем чоловіка, якому вдалось вийти з засніжених Карпат. Пан Роман розповів, що його товариш з'їхав на снігоході згори, у цей час різко змінилась погода. Товариші одразу скинули рятувальникам геолокацію, аби позначити де саме загублений чоловік спустився у "яму".

Більше дивіться на відео у коментарі:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

R
Roxy

Ну не вірю я цьому "Хлапові", щось він заговорюється, то каже лишили снігохід, то каже були біля снігоходу цілу ніч. Напонтований аж бридко!!!! З такими друзями і ворогів не потрібно!!!! Ваню уже не повернеш нажаль????

К
Копча

А третім хто був?Щоб зрозуміти деталі трагедії,треба знати всіх персонажів.

О
Олександр

Бреше, вини своєї не бачить. Кинули напризволяще людину. Троє суток рятувальники шукали! Піднімались пішки, а начальство літало вертольотом. Рятувальники мають бути забезпечені снігоходами! Також квадроциклами. Думаю, той третій хлопець, не замерз одразу, міг би вижити, якби знайшли раніше...

П
Порошківянин

Айбо нашосьте тамісте гуляли нерозоміву?

С
Сусід

З такими «друзями» навіть на один гектар срати йти не можна, не те шо в гори на снігоходах

P
petro

перше правило у горах при загубленні - не розділятися при жодних умовах.

А
Авторизований

Туй ся не загубиш, раз, раз тя вичислять!

НВ
Ніна Василівнв

Сумно коли двоє чоловіків залишають , я так зрозуміла друга , чи знайомого ? В засніжених горах … їм з цим жити . О 13.15 передзвонили з бази ? Недоведи Боже спали ? Як би там не було , слідство розбереться , Бажаю щоб 3й знайшовся.

СЗ
Студеный Звур

Раз брали у ня інтерв'ю на радіо,тать звідат ня кореспондентша: - Розкажи даякий смішний случай у твойому життьови? - Раз ся заблудила у горах коза мого сусіда.Ми пошли її глядати,а як найшли - отімели сосідову козу прямо в гузицю! То боло дуже смішно! Кореспондентша ся зачала мериговати,но а пак ся звідать: - Добрі, а повіч ми щи дашто смішноє! - А єдного разу, - повів я, - у горах ся загубила жона мого сосіда.Ми її глядали глядали а коли найшли - так дораз поімели її у вшиткі дири!То боло так забавно! Кореспондентша мало в обморок не паде,но питає дале: - Добрі.Но а повічь ми даяку сумну історію з твої жизні. Но туй я ся став мрачним і уповів: - Та єдного разу у горах я ся загубив...

М
мукачівець

бикота сільска одним словом.котра дорвалася до корита

Р
Рома

Шось мені ся видить,шо не на прогулянку вони поїхали а на браконьєрку.

В
Вадим

Я знайомий з Іваном, дуже гарна і порядна людина. Молімся за нього і нехай Боженько допоможе йому і збереже його

CA
Can am

Так це власник квадрума. Доречі дуже смачна кухня там. Добре шо знайшовся. Весело розповідає бо радий шо все ок з ним. Третього мусять найти.

Ч
Читач

Весело розповідає,а Івана знайти неможуть

О
Олена

Чоловічку ліпше на дивані лежи і грай більярд, раз мозгів нема,купи собі хоч компас...а то одні понти(винувата погода) і проблеми для всіх найшли .....

СН
Серйожа Насравулюк (носалюк)

Ці руки (мої),хабаря не брали.

П
Потя

Понторези, нет шоби бабло на благодійність пустили)

КВ
Карпатський ведмідь

Я правда і сам сюди приліз з-за Уралу , і кошу під місцевого . А ще перджу тут дич у коментах під цілим асортиментом різномастних кликух - РУСИН , Справедливий , Агностик , До редактьорішків , До нижнього допису і т . д. Одним словом - давно штахета по моїй харі не гуляла .

В
Володимир

Добре, шо живі.. Було би ще краще, якби і той другий знайшовся..

P
petros

Треба просто увести звичайну практику страхування на зимні гірські походи ,і ніхто не буде плакатися що звідки кошти, застрахувався можеш іти. Порушив правила попри застереження - тоді знімуть компенсацію за пошуки.

КВ
Карпатський ведмідь

Щи малинько і ми б вас зжерли . Непроханий гість (у нашій хащі) - гірше за татарина (москаля з азіопи). !

М
МНС

Пердуни старі поперлися понти метати на снігоходах у гори і всім проблем найшли.

НН
но нє?

комусь грошей на хліб не вистачає, а комусь - мозгів і адреналіну... було би добре якби мчс, як сись екстремал говорить, виставив їм рахунок за проведені роботи

Б
Бунді

Но - скучно людям. Треба дись іти подалше - а пак увидиме.

Читайте також