Закарпатець, який грабував літніх людей та перед ними задовольняв себе, сяде на 10 років

1
2

Окрім розбоїв та пограбувань, 38-річний мукачівець на очах у старенької задовольняв свою статеву пристрасть неприроднім способом.

Як повідомили в Прокуратурі Закарпаття, Мукачівський міськрайонний суд позбавив волі на строк 10 років і 6 місяців підозрюваного у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприроднім способом, грабежі та розбої, які поєднані з проникненням у житло.

На разі очікується на вступ вироку Мукачівського міськрайонного суду у законну силу.

Зазначимо, що у суді доведено 2 випадки розбою та пограбування стареньких

Так, у серпні 2016 року мукачівець проник через відчинене вікно до квартири 71-річної потерпілої та напав з ножем на сплячу жінку. З ножем біля шиї та з погрозами його застосування, вона віддала злочинцю власних заощаджень, щиро вважаючи, що таким чином він піде.

Обвинувачений забрав 64 тис грн. та почав вимагати вступити з ним в статеві відносини. Отримавши категоричну відмову - чоловік задовільнив власну хіть у присутності пенсіонерки.

Також, мукачівець проник через незачинені двері в квартиру 82-річного місцевого мешканця та побивши його відібрав мобільний телефон пенсіонера та гроші.

Як наслідок, за сукупністю скоєних злочинів, мукачівця засуджено до 10 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі

1
123

на кастрацію!!!!!!

З
Закарпатець

Йой шо чекать чорта на тюрьмі....там спросять за всьо по повнів програмі шо чудив ублюдок кончений.таких валити треба нараз.

Читайте також