Закарпатець, який убив матір, 12 років тому вбив батька

13
2

52-річний Юрій Пожар із села Торунь Міжгірського району Закарпаття убив 73-річну матір Ганну. Трагедія сталася, коли обоє людей були п'яні.

"Юрій прийшов на сільську раду і попросився передзвонити дільничному інспектору, - розповідає працівниця сільради Марія Петрівна. – Чесно зізнався, що увечері мати посилала його в село за горілкою, а оскільки він не хотів йти, то почав на неї сваритися і бити. Вранці зрозумів, що жінка мертва".

У міліції кажуть, Юрій побив матір дерев'яною палицею. Від отриманих ударів за ніч жінка сконала. Вбивцю затримали.

На початку 2000-х років Юрій Пожар убив свого батька.

"У тій сім'ї багато років усі п'ють, - веде далі працівниця сільради. – На початку 2000-х років Юрій прийшов додому п'яний і вбив рідного батька, який трапився йому під гарячу руку. Мати із сестрою встигли тоді втекти із дому. Юрія посадили до в'язниці. Коли повернувся додому – продовжив пити. До склянки любила заглядати і його мати. Випиває і рідна сестра Юрія".

Чоловік був одружений, але жінка із трьома дітьми покинула його через схильність до пияцтва. В останні роки Юрій Пожар ніде не працював.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_meshkanec-zakarpattya-yakij-12-rokiv-tomu-ubiv-batka-na-cej-raz-pozbaviv-zhittya/472189">Gazeta.ua</a>

Коментарі

Ф
Федір

А чому такоє сталося? Бо до простого люду владі в районі нема діла, най ся й вибют, а Щурь з Яремов дивлят як би хто більше урвав, та заставляют людий газети пусті виписувати (верховину та закарпатську правду), а зарплату ще й за листопад не виплатили.

Ч
Читач

Шановне панство! Звертаюся до автора статті. Якось, на мою думку, заголовок не відповідає місцю, регіону написання статті і її розміщенню. В заголовку читаємо: "Закарпатець, який...", так от, хіба сайт всеукраїнський і знаходиться в Києві? Хіба більшість інформаціїї не про Закарпаття? А пише автор так, немов би тут переважно йшлося про мешканців цілої України. Дякую за невидалений коментар.

Читайте також