Закарпатець, який вірить в інопланетян, став черговим героєм шоу "Хата на тата" (ВІДЕО)

28
3

Толік Мирний з Берегова свято вірить в існування позаземних цивілізацій і всіляко намагається вийти з ними на зв'язок. Для цього він вивчив п'ять мов, азбуку Морзе і спорудив в сараї космічний радіовузол.

Нещодавно на всеукраїнські телеекрани вийшла чергова серія шоу Хата на тата, героєм якого став ще один закарпатець. Правда дуже незвичний. 

Толік Мирний дуже "загрався" і весь вільний час він витрачає саме на пошук зв'язку з неземним життям. Його жінка працює медсестрою в оздоровчому комплексі "Жайворонок", а сам Толік – охоронцем. 

— Для мене це здавалося тоді цікавим, і ці всі розповіді про галактики зірки, тоді було романтичним, - розповідає дружина Анатолія, і додає, що вже кілька років каже йому, що він доросла людина, і на життя потрібно дивитись більш реально.

Хата на тата спробувала перевиховувати закарпатця, і що з цього вийшло дивіться в програмі:

Раніше "Хата на тата" приїжджала до тамади з Ракошина та аніматора з Тячівщини.

Коментарі

R
Riddik

Закарпатцы, бенин 95-й квартал нервно курит в сторонке )))))))))))) Молодцы чуваки! И Европу контрабасите, и народ веселить успеваете! Даже если кое-кто пациент местноц психушки ))) Всем добра, проблем поменьше, а деньжат побольше в новом году!

П
Правда

самий-самий у цьому шоу, той маленький хлопчик Андрійко.дуже забавна дитина.

А
арчи

Ци вже вшиткі береговські пацієнти в тому телешоу відмітилися?

Читайте також