Закарпатець, який зі спільником вбив та пограбував таксиста, проведе у в'язниці довічно

9
6

Закарпатський апеляційний суд залишив в силі вирок Ужгородського міськрайонного суду, яким, двох чоловіків за 2 умисні вбивствах та розбої засуджено до довічного ув'язнення.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що з1-річний ужгородець та 40-річний волинянин, у березні 2007 року, на Волині, задушили чоловіка та забрали його автівку та особисті речі.

Також ці чоловіки на початку квітня 2007 року, пограбували та вбили мешканця Ужгородщини та скоїли розбійний напад на мешканця обласного центру.

Врахувавши усі надані докази, обвинувачених визнано винними в інкримінованих злочинах за п.п. 6, 12, 13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство за обтяжуючих обставин), ч.4 ст.187 КК України (розбій за обтяжуючих обставин), ч.3 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом за обтяжуючих обставин)

Убивць та розбійників покарали у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна.

Сьогодні ж Закарпатським апеляційний судом залишено в силі вирок Ужгородського міськрайонного суду, яким, двох обвинувачених в двох умисних вбивствах та розбої засуджено до довічного позбавлення волі.

Коментарі

R
Romario

На кацапії сім'я поліцишта 15 років ловила а потим їла людей .Вимагаю наказати Порошенка і усю постмайданну власть.А мене відправити на примусове лікування в дурдом.

R
Romario

Порошенко із своїми підлеглими має на совісті злочинну бездіяльність і непрощаємі прорахунки, внаслідок яких в котлах "шахтарі" заживо спалили в 2014-2015 р. сотні наших військових. Водночас з цим ця тварина в той самий час займалась не фронтом, а своїми оффшорами. Плюс до цього, вже всім стає очевидним, що нерозслідування злочинів на Майдані, знищення доказів вбивств і 100 трупів майдану -тут явно замішана постмайданна влада на чолі з Порошенко, Яценюком, Пашинським і Ко.

У
Увп9

Каспер и рижий

Т
торчок

до редакції :кого проведе?

С
Совгавбиров

А Порошенко кого вбивав ?

R
Romario

На совісті Кучми, Януковича та Порошенка в 1000 раз більше трупів - коли цих злочинців буде покарано.

Читайте також