Закарпатець хотів погратися у шпигуна (додані ФОТО)

14
6

У Закарпатській області співробітники СБУ викрили і припинили функціонування каналу незаконного постачання в Україну спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, заборонених до придбання, продажу та використання.

 

Встановлено, що 25-річний місцевий мешканець за допомогою мережі Інтернет замовив 5 пристроїв китайського виробництва, закамуфльованих під брелоки із вмонтованими аудіо- та відеозаписуючими пристроями.
 
 Співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання пакунку міжнародного поштового відправлення у одному з відділень зв’язку «Укрпошти».
 
 5 січня ц.р. слідчі УСБУ в Закарпатській області стосовно зловмисника порушили кримінальну справу за ч.1 ст.359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.
 
 Слідство у справі триває.

Коментарі

Д
Дмитро

Вот так, за китайскі брелки-приколи можно отримати собі проблеми. І звідки співробітники СБУ дізнались про замовлення на китайському сайті? Тут може бути три варіанти: 1. "Злочинець" і раніш продавав ці іграшки (самий ймовірний варіант) 2. "Злочинець" сам не знав що отримує на пошті (прийшло повідомлення з пошти про прихід пакунку) 3. "Неймовірний варіант" - перехват замовлення через інтернет з залученням багатьох людей. P.S. Введіть в гуглі "купити брелки відеокамери" і в перших рядках безліч українських сайтів, на яких ці брелки продаються тоннами)))))

A
Aquafresh

Пацкуни збираються тікати з тонучого корабля, сцуки...

Ш
Шоні

А шо тут такого, просто самі бояться щоб їх інформацію не перехоплювали. Бо тоді може і всі будуть знати, що майже половина з них за штуку баксів поробили собі Мадярські паспорти і є уже громадянами іншої держави. В принципі як і прокурори, судді та менти.

Х
Ха

Та В сБу одні бандюки у формі, краще б розповілы як вони справжніх злочинців ловлять,а то циркі з брелками влаштовують, а самі за який "хер" на іномарках дорогих їздять?!

А
Адольф

"Співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання пакунку міжнародного поштового відправлення у одному з відділень зв’язку «Укрпошти». 5 січня ц.р. слідчі УСБУ в Закарпатській області стосовно зловмисника порушили кримінальну справу за ч.1 ст.359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України." Увага! Укрпошта,незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації Маразм!

U
User

Ідіотизм повний! Наша СБУ докотилася до ручки!

Читайте також