Закарпатець хотів провезти через КПП "Тиса" сумку з брендовими речами на десятки тисяч євро (ФОТО)

18
0

Швейцарський годинник від "Cartier", ціна якого може вартувати понад 20 тисяч євро, вишукані дамські сумочки від італійських брендів «Louis Vuitton», «Prada», «Chanel» та французської фірми «Hermes» на декілька тисяч євро – намагався завезти в Україну закарпатський підприємець в одній валізі.

Повертався 59-річний житель Чопа додому зі столиці Угорщини – Будапешта - через митний пост «Тиса» на легковому автомобілі «Mercedes-Benz». Проходячи митно-прикордонний контроль, свідомо обрав «зелений коридор», тим самим декларуючи правомірні наміри перетнути кордон, про це пише прес-служба Закарпатської митниці Держмитслужби.

Автівку вивели із загального потоку для проведення детальної перевірки.

Відкривши багажне відділення іномарки, увагу митників привернула одна валіза, в якій виявилися не заявлений при усному опитуванні товар іноземного виробництва.

Зокрема: 4 пари взуття відомих італійських торгових марок «Loro Piana» та «Chanel», годинник торгової марки «Cartier» (країна виробництва - Швейцарія), жіночі сумочки, рюкзак італійських брендів «Louis Vuitton», «Prada», «Chanel» та французської фірми «Hermes».

За оцінкою в Інтернет-мережі, до прикладу, швейцарський годинник від «Cartier» вартує 21100 Євро, одна пара чоловічих черевик-лоферів «Loro Piana» - від 600 Євро, жіночі балетки «Chanel» - 200 Євро, дамські сумочки італійських брендів «Louis Vuitton», «Prada», «Chanel» - від 1000 Євро, а от від французської фірми «Hermes» – понад 14 тис Євро!

Виявлені бренди чопський підприємець не визнав своєю власністю. Сказав, що валізу дав йому знайомий у Будапешті для перевезення в Україну родичам.

Закарпатські митники задокументували порушення за статтею 471 Митного кодексу України. Наразі товари вилучені та потребують додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також