Закарпатець кілька місяців продавав "бодягу" під виглядом "Закарпатського"

3
2

Досудове слідство встановило, що закарпатець, в порушення законів України „Про підприємництво” та „Про акцизний збір, алкогольні та тютюнові вироби” протягом кількох місяців незаконно збував виготовлені з недоброякісної сировини алкогольні напої, що становили загрозу для здоровя людей, з підробленими марками акцизного збору.

 

Про це повідомив виконувач обовязків начальника відділу нагляду за  додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Юрій Варга.
 
Так, раніше під наглядом прокуратури Закарпатської області було проведено оперативну закупку у цього громадянина 30 пляшок коньяку „Закарпатський”. За висновком експертів, рідина, яка була у пляшках – виготовлена кустарними засобами і була непридатною для вживання. Пізніше, у ході обшуку житла продавця незаконного алкоголю було виявлено 89 літрів цієї рідини та більше півтори тисячі підроблених марок акцизного збору. 
 
Слідство у цій справі вже завершено та незабаром підприємець, що продавав небезпечний для життя алкоголь постане перед судом.
 

Коментарі

ПО
Полажинець Олег

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар.

ОП
Олег Полажинец

Вот тебе раз! А "закарпатский" и мадера - мои любимые напитки... Если кто не в курсе, я - известнейший закарпатский автожурналист, проживаю в Мукачево. Автор более 300 статей в известных автомобильных изданиях. А спиртное мне необходимо, так как под воздействием спиртного ко мне приходит Муза. Я бы расстреливал за подделку спиртных напитков!!!

Читайте також