Закарпатець командує морпіхами в АТО під шаленими кулями (ВІДЕО)

4379
8

Закарпатець Олексій, наразі, разом з своїми побратимами, захищає селище Водяне, сектор М зони АТО.

Телеканал СТБ показав сюжет прямо з лінії фронту, де не перестаючи чути вибухи та постріли сепаратистів. Саме там, нашу країну захищають браві морпіхи під командуванням закарпатця, пана Олексія.

Командир розповідає, що сумувати не доводиьтся, вони міцно тримають лінію оборони. Розповідає, якщо побачать ворожий танк, який поїде на них, вони таке шоу влаштують, що буде чути дуже далеко.

Більше про нашого героя у сюжеті:

Коментарі

Д2
До 22:03

Ніякої бандерівської України не має . Є кримінально-бандитська політика Москви , яка завела її у глухий кут . Україна буде у Європі обов"язково . Виж не приклад для життя .

З
Закарпатец

Невже мозок зовсім пропили? Справа навіть не в тому чи дозволять, або не дозволять українцям відвідувати ЄС в безвізовому режимі, хоча я особисто в це не вірю. По пунктах: 1. Навіть якщо дозволять, то це буде дозвіл на ТУРИСТИЧНЕ ТРИМІСЯЧНЕ, відвідування БЕЗ ПРАВА НА РОБОТУ!!! 2. Для отримання цього дозволу буде необхідно представити на огляд митниці бабло, що гарантує безбідне існування (не менше 100 євро в день), проплачену готель або запрошення. Тепер питання ХТО ЗАРАЗ МОЖЕ ВІДВІДУВАТИ ЄС? Відповідаю - хто міг раніше, той буде відвідувати і надалі . Тепер основна МАЙДАНУТАЯ ідіома "Україна-це Європа" - та хто ж проти? Тільки в Європу вас не пустять, в євросоюзі вас точно не чекають , це ж стосується вашої заповітної мрії НАТО. НІХТО, НІКОЛИ ВПРЯГАТИСЯ ЗА БАНДЕРІВСЬКУ УКРАЇНУ НЕ БУДЕ. Ваша частка стояти з простягнутою рукою в передпокої й чекати подачок.

В
Ветеран

Більше усіх в арміії знають стан справ .....Повара та кухарі. Прийшли хлопці з бойових і діляться враженнями у столовій. А браві повара все слухають,,а потому подругам діляться по телехфону ,як вони ризикують.Цей чайник на 15.04 ще гірший.

П
повару

на тебе що приступи хоробрості напали? іди, поваре до плити, там твоє місце.не позорься тут

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

Повар а ти що за звірятко сепарське, що плюєшся на нормальному сайті

П
повар

котловояки браві,як притисло,та бігли ся у Росію прятати од ополченців..а тепер дуже шоумени..насрати в шаровари можеш,не більше

Д1
До 12:33

А ну стал быстро в позу к Кадырову , рашист грёбаный .

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

Володьку ти є русішфашісто???

Читайте також