Закарпатець Кополовець про враження від останнього матчу за "Карпати"

19
0

Уважні телеглядачі помітили, що після того як Михайло Кополовець забив 7-ий пенальті, він доторкнувся до руки гравця норвезького «Олесунда». «Побажав йому удачі» – сміється карпатівець. Як виявилося, не даремно – саме після цього Мартін Богатінов таки відбив м’яча.

– Я взагалі не хотів йти бити. Але Федецький сказав: «Міша, йди. Я щось не дуже добре почуваюся після гри». Словом, хлопці мене буквально виштовхали. А я ще толком не розігрівся, вийшов же на останні хвилини. Добре, що забив, я ж ніколи не був пенальтистом. Ми тільки на тренуваннях дурачимося, а в іграх я взагалі ніколи не бив пенальті. У нас «штатних» і без мене вистачає (сміється).

– Кут обрав до удару?

– Спершу я думав бити в лівий від воротаря. А потім чомусь вирішив, що його варто бити в протилежний. І добре, що так зробив, бо кіпер кинувся саме туди, куди я планував бити спочатку.

– Хвилювався?

– Звичайно! Там били норвежці в копочках – то послизнулися. Треба було акуратно стояти, щоб не впасти.

– З ким хочеш у фіналі зіграти?

– З Васьою (сміється). Хотів би з «Шахтарем». Але це загалом не так важливо. Головне, що в фіналі.

– Часто з Кобіном спілкуєшся?

– Перед вильотом в Іспанію ми говорили. Вони недалеко від нас розташувалися. Але поки що Василь не дзвонив. Сподіваюся, побачимося у фінальній грі.

Нагадаємо, вчора бездоганно пробивши післяматчеві пенальті, «Карпати» у півфіналі міжнародного турніру Copa del Sol-2011, що триває в Іспанії, взяли гору над чинним володарем Кубка Норвегії АаФК «Олесунд» і тепер у понеділок зіграють у вирішальному матчі проти переможця другого півфіналу, який відбудеться завтра.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також