Закарпатець кулаками відбився від грабіжника з лезом (ФОТО)

9
5

Випадок трапився вчора, поблизу села Завидово, Мукачівського району.

Правоохоронці встановили, що близько 21-ої години закарпатець, який їхав з Хуста до Ужгорода, взяв підвезти незнайомого пасажира. 

Приблизно за 20 км від Мукачева пасажир вийняв лезо та приклав до шиї водія з вимогою віддати гроші. Водій почав захищатися і зупинив автомобіль. Обидва чоловіки вийшли на вулицю, де між ними почалася бійка. Це помітили водії, які проїжджали повз, вони ж і викликали  поліцію.

Як з’ясувалося згодом, злочинцем виявився 36-річний уродженець м. Кропивницький Кіровоградської області.

Наразі чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.Вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Потерпілого водія, 36-річного мешканця м. Хуст, з численними порізами обличчя госпіталізовано до Мукачівської районної лікарні.

Коментарі

В
вiталька

Хустятина походу посадять- як то так, від бандюгана-східняка з бритвою посмів відбиватись кулаками ! А якшоб б він того бандіта поломав, шо б тоді було ? Вообщем безпределять закарпатці, ага. Проти озброєних бандюків- і з кулаками лізуть. парашенко-СРОЧНО "введі ваіска" в Закарпаття, твоїх бють !!!!11

М
Мукачево

Яйця відрізати розбійнику!

І
ііі

не розтірявся!

Р
Роман

Урра!

Ї
Їзджу

Молодец водій. Уважуха.

Читайте також