Закарпатець ледь не потрапив на 3 роки у в'язницю за неявку по повістці

12
7

В Сваляві на лаві підсудних опинився тестувальник місцевого підприємства з виробництва електричного й електронного устатковання для автотранспортних засобів, який не з'явився до військкомату.

Згідно з вироком Свалявського райсуду від 30 березня, чоловік, будучи військовозобов’язаним, добровільно не з’явився в регіональний територіальний центр комплектування.

21 січня обвинуваченого визнано здоровим та придатним до військової служби. Він отримав повістку, згідно з якою мав з’явитися о 9:00 23 січня для подальшого проходження військової служби у Збройних силах України. Однак він, не маючи підстав для відстрочки, умисно не прибув у визначену повісткою дату та час до територіального центру комплектування, тим самим вчинив умисні дії, направлені на ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

Дії чоловіка кваліфіковано як ухилення від призову на військову службу під час мобілізації. У ході слідства тестувальник уклав угоду про визнання винуватості.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. А згодом пом’якшив вирок, призначивши покарання з випробуванням на два роки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ж
Жебрак

Най зазеленіє мало та утічу відси гет у ЄС

ДН
До нижнього

А той цімбор Зе так і сказав : " ...а що я дурний аби мене вбив снайпер ...?!"

Я
Ян

А чому Кошовому жені (лисому) з кварталу не дають повістку в воєнкомат.А кожен день показують його жирну морду.

R
rolll

дочинилися до жебрака.

Д
Думка

Відмова від громадянства ? Цікаво б було дізнатися таку інформацію.

Д
Дмитро

Особа без громадянства підлягає призову так само як і громадяни України

В
ВВП

Чисто цікаво: а чи можна відмовитися від громадянства? Хто знає? Людина - це раб Божий. Але невже з громадянством все так складно, що людина є і рабом країни, а країна робить із таким рабом все, що захоче?

Читайте також