Закарпатець ледь не спалив поліцейських та працівників "Закарпатгазу" "Коктейлем молотова" (ВІДЕО)

5
2

Виклик патрульні отримали сьогодні о 10:50. у якому йшлося про те, що невідомий громадянин перешкоджає діяльності працівникам «Закарпатгазу».

На місце одразу виїхали правоохоронці, які побачили, що 48-річний мешканець дачного будинку, перекривши дорогу, перешкоджає діяльності служби.

На вимогу припинити правопорушення чоловік не реагував, натомість почав застосовувати заздалегідь заготовлені саморобні вибухові пристрої «Коктейлю Молотова». Легкозаймисті суміші громадянин підпалив та кинув у бік патрульних та працівників «Закарпатгазу».

Як повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області, полісмени миттєво відреагували та затримали правопорушника, застосувавши до нього спецзасоби.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили в Ужгородський відділ поліції, перед цим провівши освідування на вміст алкоголю в крові. Тест негативний. Своїх дій обґрунтувати чоловік не зміг.

Правоохоронці кваліфікують цю подію, як хуліганство.

Коментарі

Й
Йоні

Де замах? Де хуліганство? ЦЕ МИРНИЙ ПРОТЕСТ! Точно так на Майдані в мілцію і беркут кидали коктейлі молота. Ще буде зима вам у чоло литіти буде і шашка, згадайте мої слова.

S
s

Правоохоронці кваліфікують цю подію, як хуліганство. - це вже мож кваліфікувати як замах на життя (вбивство)..

Читайте також