Закарпатець на "Лендровері" насмерть збив 10-річного хлопчика (ФОТО)

8
15

ДТП сталося у закарпатському селі у селі Луг. Хлопчик переходив вулицю.

24  червня,  о  13:15 год. у чергову  частину   Рахівського   РВ  по телефону  102 надійшло  повідомлення  про те, що у с. Луг  водій автомобіля  джип марки «Лендровер»  здійснив наїзд на неповнолітнього хлопчика, який переходив вулицю.

На місце  події  було направлено  слідчо-оперативну  групу.

Виїздом СОГ  було встановлено, що  близько 13:00 год. у селі Луг на автодорозі  сполученням  Львів – Мукачево – Рогатин водій  автомобіля  марки «Лендровер»  здійснив наїзд на  неповнолітнього  хлопчика,  який переходив вулицю. Від отриманих травм десятирічна дитина померла на місці ДТП.

Автомобіль поміщений на спецмайданчик  Рахівського РВ УМВС. За даним фактом проводиться перевірка, ипше УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

ПП
Понтій Пілат

А дітей і дорослих треба вчити що перебігати дорогу категорично заборонено. На жаль як водій бачу багато випадків, коли ці придурки перебігають дорогу. І ціна їх перебігу - життя.

ПП
Понтій Пілат

Правила дорожнього руху кажуть що задній завжди не правий. Чи вискочив, чи раптово зупинився, чи відмовили гальма, чи мотор заглох - задній не правий!!! Тримай швидкість, дистанцію, роби все правильно і буде правильно.

ПП
Понтій Пілат

В Лексусах, ЛендРоверах,Мерсах, БМВ всі винні. Вони не рахують людей за людей і обмеження в швидкості у них не має. Їх швидкість обмежується тільки вмістом гаманця. Я б заборонив таці авто в Україні. Немає в цьому необхідності.

В
Водій

Я не сподіваюся на оправдання людей, тому рухаюся у населеному пункті з швидкістю до 60 км на годину. Наперед передбачаю, що хтось може вискочити.

1
1

Люди водій не винен, хіба що винен за те що сів тоді за кермо або винен зате що купив машину, або все ж таки винні його батьки бо його зачали... Хлопчик (хай простять мене його батьки) тупо вискочив перед машиною як "олень"...

Б
Батько

Якби це трапилося з мойов дитинов, то попередження до всіх громадян, хто є учасником дорожнього руху на засобі підвщеної небезпеки - око за око, зуб за зуб. Я вас не суджу, я вас відправлю на суд до того хто судить і хто дає життя. Мене вчили - забрав комусь життя, віддавай своє.

К
коментуючим

Хм,водіями "Лендроверів" можуть бути хороші, добрі і виховані люди. Тому, на мою думку, не можна судити так гучно! Наїзд міг зробити навіть і водій марки "Жигулі", тоді коментарі були б такими ж гучними? Звичайно, дитину шкода, співчуття родині! А висновки робити не нам, а спеціалістам!

В
Василь

Правильно. Наявність у тебе Лендровера означає принадлежність твою до касти недоторканих і правих в будь-якій ситуації.

Р
Русин

Там усё село пiшохiдний перехiд!!!!Так што уважайте!!!!

.
.

Водій винен у будь якому випадку

R
rem

Не захищаю водія, але треба дочекатися експертизи: з якою швидкістю рухався автомобіль, де сталося ДТП, вміст алкоголю або наркотичних речовин у крові водія, чи є там пішохідний перехід, та багато інших питань.

С
Світлана

Згідно правил ПДР водій зобов'язаний їздити з такою швидкістю, яка надає можливість уникнути зіткнення, тому коменти, що водій не винуватий є абсурдними, цинічними.... Я хотіла б бачити як би ви заговорили коли це станеться з вашою дитиною або дитиною водія. Лендровер це машина такого водія що НІКОЛИ не буде винуватим. Я не здивуюсь якщо скажуть дитина кинулась на машину сама. БОГ вам суддя водій Лендровера

Д0
до 000

В даному випадку водій не винен. Є свідки, які бачили, як те все трапилося. Так що не здіймайте бурю навколо водія. Не дай Боже такої напасті нікому. То є дійсно біда і горе. Для усіх. Хлопчика дуже шкода. Царство йому небесне.

Д0
до 000

Ви вже знаєте всі подробиці ДТП? Ви впевнені, що винен саме водій?

0
000

Віддати підара родичам дитини в руки!!! Бо і надалі буде їздити та людей калічити.

Читайте також