Закарпатець накинувся з рушницею на чоловіка, який їхав "по його ділянці"

3
7

Інцидент трапився 21 грудня в селищі Ясіня Рахівського району.

В поліції Закарпаття розповідають, що житель селища Ясіня повертаючись з лісу на авто, почув звуки схожі на постріли. Чоловік зупинився та вийшов, щоб оглянути авто. У цей час назустріч йому раптово вийшов чоловік з рушницею та почав сварку через те, що водій проїжджав через земельну ділянку, яка ніби то належить йому.

Під час суперечки зловмисник вдарив водія прикладом від рушниці та двічі вистрілив у землю. На заваді подальшому розвитку конфлікту стали випадкові свідки, які підійшли до озброєного чоловіка та заспокоїли його.

Встановивши всі обставини поліцейські швидко розшукали та затримали нападника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності.

Чоловіка доправили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували дії його за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
нижньому

а кіть ти будеш паркувати машину, а тут тобі над головою хтось шмальне? А потім виявиться, що то власник парковки… Будеш нити - не було застережних написів, а я не знав, а чому зразу стріляти, мош боло раз рутом помижи очи, а чому він п‘яний…. є якісь цивілізовані варіанти

ДН
До нижнього

Йди сам в окопи . Ти ж за це все життя отримував кошти від держави. Тож можеш приєднатися до загиблих з честю ....

В
Воєнком

все сходиться - вистрілити у москаля зможе, бо на нашій землі! готовий мій клієнт! Сподівааюся, у понеділок він буде вже у мене, так?

Ц
Ціґань

пуд бахмут го окопи копати

НМ
на мою думку

Правду мав! Якого чорта той рагуль в таку погоду на машині робить у лісі..? Потому нарив колії чоловікові на ділянці.. Скільки ненормальних катаються на квадроциклах ранньою весною по людських ділянках..?

Г
Гайналь

Се гуцули. Они даже своїм дітьом на ніч розказувуть жестокі казки.

МК
Малий Клітор

Ну що сказати!!---Великий "Ґазда""!!!треба го на рік лишити без Бухла--в "обізяннику"-чи буде дале такий ""Гоноровий"""!?????????

Читайте також