Закарпатець написав уфологічну історію Києва

9
6

У київському видавництві "Скай Хорс" побачила світ книга відомого українського уфолога Ярослава Сочки "НЛО над Києвом". Можна констатувати, що тепер у столиці України з'явилася своя уфологічна історія! Автор книги закарпатець - координатор уфологічного клубу УФОДОС, що займається дослідженням аномальних речей в Україні з 1998 року.

 

Книга являє собою хронологію появи НЛО над столицею, починаючи з найдавніших часів. У хронологічній послідовності тут наведено понад 170 різноманітних випадків спостережень за "літаючими тарілками", починаючи з XI століття і до наших днів, ретельно відібрані з великої когорти повідомлень для наочної ілюстрації всебічних форм "феномену НЛО" та їх історії появи над столицею. 
 
Автор запевняє, що "це одна з перших спроб узагальнити і систематизувати численні спостереження НЛО, помічених на території Києва та Київської області". І буде доречно зауважити, що уфологічної літератури на Україні останнім часом практично не видавалося.
 
"Не претендуючи на науковий аналіз описаної в книзі проблеми, я прагнув дати читачам факти для самостійних роздумів і дати їжу для дискусії ентузіастам, які намагаються розкрити «таємницю НЛО»", - говорить у передмові автор, натякаючи що в книзі немає відповідей, окрім тільки питань, втім, як і в усталеній уфологічній практиці. 
 
Значна частина опублікованих у книзі матеріалів маловідома або побачила світ уперше з архівів українського уфологічного клубу УФОДОС, що робить книгу цікавою для всіх ентузіастів таємниці НЛО і людей, захоплених пошуком позаземних цивілізацій. Цікавою книга здасться і скептикам, що відкидають проблему НЛО з порога, тому що тут дуже мало суджень, а лише незручні прямі факти - свідчення безпосередніх очевидців. 
 
Коли буде написана уфологічна історія Закарпаття - автор наразі не повідомив.
 
Купити книгу закарпатського уфолога "НЛО над Києвом" можна онлайн на сайті видавництва (http://www.gorodkiev.ru/order.php?book_id=18) або ж у книжкових магазинах міста Києва.

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

Y
yhdcsc

Q7NPGw , [url=http://iztmxzafgyqj.com/]iztmxzafgyqj[/url], [link=http://eciovjgzygku.com/]eciovjgzygku[/link], http://ognkoieyiseu.com/

F
fakvuhdxxtr

ZbsK4h bjcbwatpmsla

B
Bertha

I had no idea how to approach this before-now I'm locked and ldoaed.

ОП
Олег Полажинец

Как известнейший закарпатский автожурналист и мыслитель, ответственно заявляю, что сей труд - полная ерунда!

Ч
читач

А про мера-марсіанина забув)))

Читайте також