Закарпатець насмерть збив жінку та вирішив втекти

8
11

Сьогодні, близько о пів на шосту годину зранку, повз інспекторів ДПС ДАІ, які несли службу у новоствореному інформаційному пункті у селі Зняцево Мукачівського району на високій швидкості у сторону міста Мукачево проїхав автомобіль «Hyundai Santa Fe» із сильно пошкодженим переднім бампером.

Інспектори ДПС припустили, що таке пошкодження могло виникнути в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Миттєво зреагувавши один з правоохоронців розпочав переслідування даного транспортного засобу. Проїхавши близько 3-х кілометрів він побачив дане авто обабіч дороги та водія, який намагався зняти пошкоджений бампер.

Заблокувавши службовим автомобілем автомобіль Hyundai інспектор не дав змоги водію втекти та викликав оперативно-слідчу групу. Інспектори виявилися праві, як з’ясувалося згодом, декількома хвилинами раніше цей водій на своєму авто поблизу автобусної  зупинки «Дубрівка» здійснив наїзд 32-річну мешканку цього села та намагався зникнути з місця пригоди. Жінка  від отриманих травм загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик,  правопорушник дає покази правоохоронцям. 

Коментарі

ЧН
Читач новин

Які б не були подробиці, вони ніяк не оправдовують водія, який збив насмерть пішохода і втік з місця аварії.

К
Коля

Как можна писать такие гадости и осуждать человека не зная всех подробностей аварии?????

Ч
Читач

Чисто по по українськи. І ми закарпатці такого ся учимо.

ЧН
Читач новин

Знову людину позбавив життя якийсь покидьок, а ви тут тренуєтесь в орфографії. Коментарі не по суті. Напрошується слідуюче - „Превед, што делоиш? - На даный момент испытываю неумолимое желание набить тебе рожу орфографическим словарём русского языка!” От така ціна людського життя - помилки виправляти один за одним. А людини не стало, так нас ще багато по дорогам ходить. Згадаємо аварію на вул.Я.Мудрого нещодавно. Такі горе-водії залишаються безкарними і так буде завжди.

К
Коректор

...офіційне... (опечатка, перепрошую)

К
Коректор

Сашко, вивчив, про що є офоційне підтвердження! Ти сам вчитайся в ті приклади, які навів, вони є абсолютно вірними і саме підтверджують моє зауваження: "Авто стояло обабіч" - НЕПРАВИЛЬНО, тому що з обох боків дороги воно аж ніяк не може бути, воно або з одного боку, або з другого... Правильно тут має бути "обіч" (другий прислівник у твоєму коментарі!) Дуже шкода, що такі нюанси доводиться виясняти під такими трагічними новинами, і все ж засоби масової інформації ПОВИННІ грамотно доводити нам цю інформацію!

П
Пітьо

І як тут не згадати "геніальну" ( а правильніше "генітальну", бо зародилася у голові "померанча") ідею Ющенка, про ліквідацію служби ДАІ. Шукали би цього ЗЛОЧИНЦЯ "долго и нудно". Добре спрацювали хлопці ! Хвала їм.

С
Сашко

Коректоре, вчи українську мову! 1) Обабіч, присл. З обох боків, по обидва боки чогось; у знач. прийм. Обабіч стіною стояли молоденькі смерічки (А.Турчинська); Обабіч залізниці зеленіють розкішні сади і баштани (О.Десняк); Обабіч шляху рясно стояли села (А.Кащенко). (Неправильно: Обабіч горіло маленьке вогнище; або: Раптом лісничий спинився, хлопець з розгону наскочив на нього, перепросив і став обабіч, відсапуючись). 2) Обіч, присл. Поруч, поряд; коло чогось (з одного боку); у знач. прийм. Обіч, за кілька кроків, – кузня (А.Головко); Назустріч їм раз у раз виникали обіч дороги маршові роти поповнення (О.Гончар); Вона знала, що йому приємно сидіти обіч неї (Вал. Шевчук).

К
Коректор

А поведінка наших водіїв на дорогах, справді, залишає бажати кращого...

К
Коректор

Обабіч, присл. З обох боків, по обидва боки чогось.

С
Сашко

Гнида, щоб він здох! Шкода що сам насмерть не врізався у стовпа! Шкода в країні нема смертної кари... таких треба різати на шматки циркулярною пилкою.

Читайте також