Закарпатець навчився ховати травку у трьох будинках разом із насінням конопель (ФОТО)

9
4

Всього у 33 річного закарпатця поліцейські назбирали більше 3-х кг наркотичної рослини.

Виявили правоохоронці наркотики під час обшуків в трьох помешканнях 33-річного жителя с.Нижні Ворота Воловецького району працівники поліції виявили та вилучили 1150 грамів марихуани та 2 кг.150 г. насіння конопель. За даним фактом розпочато слідство

Воловецькі поліцейські разом із бійцями роти спецпризначення провели обшуки в трьох помешканнях жителя с.Нижні Ворота Воловецького району. Цей чоловік уже проходить по кримінальному провадженню.

У першому будинку, під час обшуку в квартирі підозрюваного правоохоронці виявили  та вилучили 250 грамів марихуани та насіння конопель вагою близько 2 кг.

За іншою адресою – в будинку, яким володіє підозрюваний – знайшли ще 150 грамів насіння. В ще одному будинку фігуранта справи виявили 900 грамів готової до вживання марихуани.

— Усю вилучену речовину загальною вагою 3 кг.300 г. направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство повинно з’ясувати, звідки в чоловіка стільки наркозілля і навіщо воно йому, — пише відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі

А
Анна.

Насіння не являється наркотиком і знаходиться в свободному продажі. То як Воловецькі поліцейські пройшли переатестацію,якщо навіть їх начальник крамплін не знає цього. Напрягати дітей по селах це все що вони знають,взятки брати і про це не пишуть. Смішно з того як тупі шнирі корчать з себе голівудських копів.

А
Альок

Знаю, як то робиться. Хлоп скупає в селі всі пусті хати та займається "ботанікої".

К
Кореш

вы придурки и идиоты, государство не даёт людям работу, они хоть так себе на хлеб зарабатывают, а вы берёте человеку ломаете жизнь, мрази. Он не пошёл в ато, не пошёл убивать, грабить и воровать, не пошёл делать самогон, он выращивает полезное и безобидное растение для нуждающихся, вы тупые дегенераты только против растений и способны воевать, плюшевые воины, нова полиция + журналисты вы безмозглые рыготные алкаши, чтоб вы все сгорели в аду, нет вам места в раю, бог если создал коноплю, то для чего-то, вы идёте против Господа.

Ю
Юрист

Насіння можуть уже віддати, бо там нема нічого наркотичного і насіння не заборонене законодавством!!!!

Читайте також