Закарпатець наїхав на 5-річну волинянку

16
1

В чергову частину Іваничівського РВ по телефону надійшло повідомлення від чергового лікаря Іваничівської ЦРЛ про те, що в медзаклад з тілесними ушкодженнями доставлена малолітня Богдана Г., 2005 року народження, жителька селища Іваничі. (Волинська область).

Виїздом СОГ встановлено, що 27 квітня о 20:35 годині водій Сергій Г., 1973 року народження, житель села Нересниця Закарпатської області, автомобілем марки «Ваз 21099», виїжджаючи заднім ходом з двору жителя смт. Іваничі по вулиці Садова, здійснив наїзд на малолітню Богдану Г., яка в цей момент малювала крейдою на асфальті відразу за автомобілем. В результаті наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої стегнової кістки та госпіталізована в Іваничівську ЦРЛ.

Коментарі

Е
Евген

Як шкода дівчинку, вона мабуть такий страх пережила, добре що жива лишилася. У нас був випадок, також дитина постраждала в ДТП, збирали всі гроші. А один чоловік який виграв кругленьку суму в онлайн казино всі гроші віддав на лікування дитини. Такий гарний вчинок. Взагалі в нашій країні хороших людей більше.

Читайте також