Закарпатець організував на Львівщині справжній бізнес на "ухилянтах"

14
1

47-річний мешканець Закарпаття, попався, коли спробував переправити п’ятьох військовозобов’язаних до Польщі, поза встановленими офіційними пунктами пропуску.

Як повідомляє поліція Львівщини, закарпатець доставив п’ятьох «клієнтів» своїм автомобілем «Мерседес» до лісового масиву на прикордонній ділянці, де вони мали незаконно перетнути державний кордон України з Республікою Польща. Свої послуги він оцінив у суму 3 тисячі Євро з кожного «клієнта».

Втікачів поблизу польського кордону затримав наряд прикордонної служби. Сам «організатор трансферу» нетривалий час переховувався від слідства і невдовзі також був затриманий під час спроби перетину державного кордону України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ. Закарпатцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
ВоєнКому?

БИДЛО=Паразит- Чм, Гукан.ьке!І САМ НЕ СЛУЖИТЬ і ДРУГИХ СКЛОНЯЄ до "УХИЛЕННЯ"-А ЩЕ Й ЛІЗЕ Паскудь в ЧУЖУ область!*ЙОГО -на ФРОНТ

Читайте також