Закарпатець освідчився в коханні прямо на випускному (ФОТО)

143
12

Подія трапилася в суботу, 29 червня, під час святкування випускного балу в Тячеві.

Як розповідає сайт "Тячів", після традиційної ходи випускників 2019 року, привітань та вручення медалей, молодий тячівець Олександр Рейкін прямо під час святкування балу, освідчився своїй коханій – цьогорічній випускниці Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Вікторії Король.

Під гучні оплески глядачів, Олександр подарував дівчині обручку. Розчулена дівчина такого не очікувала, але зраділа і відповіла нареченому поцілунком.



Нагадаємо, 27 червня, в Мукачеві пройшов Парад випускників 2019 року.

Після традиційної ходи, вручення медалей та нагород, 32 пари випускників шкіл Мукачева затанцювали свій прощальний вальс.

Також 27 червня, випускників обласного центру вітали в Ужгородському замку.

Коментарі

Т
Троцкій

Хлопець такий молодець. Кохання прекрасне почуття. П.С. Коли прочитав у коментатора що "При Союзі комунішти создавали, церкви,синагоги" мало кондратій від сміху мене не вхопив. Ти неборе, взагалі недавно із Сатурна прилетів?

Я
Я

Завідуйте молча))))

М
Микола

Ніколи не розумів, для чого це виставляти напоказ? Головне щоб була любов і взаємоповага, а не щоб всі побачили, як ви освідчуєтеся чи ще щось робите. Ну але то таке - за законом це не забороняється та й нікого не ображає.

7
747-800

Шо ви за люди??? Тать не напився, не накурився, не побився, не голубий, не збочинець. Сповідує традиційні цінності, то шо заручилися не озн шо завтра свальба! Молодєц шо смілий, а не як другі понапиватися, курнути... Нигда вам нич не добре, лем оби постоянно псовати. П.С. Се шось новоє, комуністи создавали церкви, синагоги...СРСР

С
СРСР

Парада,но ай як.При Союзі комунішти создавали філармонії,церкви,синагоги, дороги, заводи,фабрики ,калхози з савхозами,школи,садики,університети,електрику...А типирь лем женихающихся випускників на кукер фотькавут......Прогрес!

В
Вася

Тото навирно Кристина Третьяк приложили замуж обо ушитки видили

В
Василь

Чим ці попугаї можуть думати.

1
1

Чим бідніша країна тим більше понтів (по фото це гості мінімум з весілля принца Гаррі) у населення на фоні убитих доріг, суцільної руїни і наркоманів. Подивіться на шкалу цінностей в розвинутих країнах, ви ж туди їздите. Хіба там полюбляють цю показову розкіш, одяг, бренди? Будьте простішими, не поспішайте за матеріальним, інколи думайте і про духовне.

В
Василь

Мале дурне.

J
Jordan

уже в школах женяться, жесть. Через рiк-два будемо читати про свадьби в дитсадках.

Д"
До "рем"

Кожна новина погана. То дитина зникла, то потонув хтось, когось вбили... Невже вам не хочеться прочитати хоч одну новину про щось приємне, радісне?!

Р
рем

Мукачево.нет - це не є сьогодні релевантною проблемою для України - міліони пенсіонерів в Україні сьогодні голодають, щоб вижити, міліони виїхали за кордон, щоб сімї фізично змогли вижити, а тут на сайті день і ніч про якісь бали та святкування пишеться. Займіться справами. Пишіть про важливі речі.

Читайте також