Закарпатець отримав три роки позбавлення волі за ухилення від мобілізації

11
22

Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Вироком Воловецького районного суду до 3 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який обвинувачувався в ухиленні від призову за мобілізацією (ст. 336 КК України).

Як повідомив прокурор Воловецького району Іван Лендєл, громадянин М. перебував на військовому обліку Свалявсько-Воловецького об’єднаного військового комісаріату.

Військовозобов’язаний пройшов медичний огляд, згідно якого був визнаний придатним до військової служби та отримав під особистий розпис повістку про явку на відправку до військової частини, до якої не прибув і про причини неявки не повідомив.

Відтак, його  визнано винним в ухиленні від призову за мобілізацією та призначено покарання у вигляді  позбавлення волі строком на 3 роки, з встановленням іспитового строку на 1 рік.

Коментарі

1
1

ті трое беркутівців шо ніби ростріляли майдан теж виконували наказ командирів,а тепер вбивці№1-так шо задумайтеся як всеся може поміняти після виборів

З
Закон

Люди добрі шо то твориться в Україні? Якщо вже приписали людині статтю за ухилення від військової служби, то самі себе посадіть за грати, не грамотні прововики!!!МОбілізація, згідно прийнятих ВАМИ ж законів можлива тільки під час оголошеної війни чи відськового стану! А з ким у нас війна?Я шось не чув бо нам хтось об'явив війну, чи може в Україні ВІЙСЬКОВИЙ стан? Теж ні!!!А чому тоді судить людину?За те шо судді Законів не знають? АБСУРД люди добрі!Якщо хтось знаю чоловіка якщо судили скажіть йому хай обжалує рішення суду так як воно не є законним!!! Суд реально виграти в користь засудженої особи!

2-му дебилу

сначало пх на своюстрану жидовскому хазарскому коганату..в лице ..цмановов..бакаев..коганов.... А ЛЮДИ -ЭТО МЯСО В ИГРЕ ЭТИХ ЖИДОВ!!!!

2
2

Думаете только о своих сраках а как каснется то что? себетесь за границу ? нах вы там кому надо потом рыдать буде те все скопом

2
2

1 це тупой ... был и что ? вернулся и что в замен ? все блять ноют и очкуют а ребятам даже в отпуск поехать нереально потому что всем пох на свою страну.

ДА
до азбуки русина

тебя пусть не..ет , черт нагулянный , как говорят закарпатцы..НХ ЗА ПЕРЕВАЛ!!!

Z
Zoltan

Суддья молодец: мог бы дать три года без испытательного срока!

1
1

к . а ты почему сам не в АТО эсли бы ты там был то твои росуждения былибы совсем другими

.
.

Пизданулись вы все в край ... Одни блять защищают вашу жизнь а вы тут блять ноете жаль что не посадили а только условка

АР
Азбука Русина

Кун, вун, муй. Пак, лем, кіть. Шо, ге, ньит. Іди сам.

Д1
до 16:56

Знаєш як отлічити патріота от сєпара? Патріот, то та людина, якій треба боло аж півтора року оби поняти, шо за власть воцарилася у Києві. А тот, ко відів се нараз - тот сепаратист

І
Іван

Цю владу чекає міжнародний трибунал.

Т
т

нехай своіх синовей відправляють в армію,і на війну

.
.

Цей перiод ввiйде в iсторiю Украiни як найганебнiший. Якщо,звiсно, збережеться сама Украiна.

А
Аньця

Диктатура! Геноцит Закарпаття! Жеброта! Так будть описувати історики сьогодення!

Д"
Для "па"

А ци бов майдаун хохляцькым? Сумнівавуся. Як вун може быти українськым, кідь гроші на його организацію є малано-америкоськыми?

Н
Нормально

А через рік буде героєм. Тому що не пішов вбивати своїх співгромадян в угоду київським уродам.

П
па

Гойра хохляцькому майдану

5
5

ЗАТО ЖИВИЙ СЯ ЛИШИТЬ

.
.

Сюдю в АТО най там виносит вироки сеперам

Г
гога

судью на мыло и нахуй в ато

1
111

Дожилисьмеся демократия, шо дальше.

Читайте також