Закарпатець перейшов на бік армії рф за що тепер йому оголошено підозру

12
9

Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Закарпатській області.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, 25-річний закарпатець кілька років тому виїхав до росії на постійне місце проживання. В минулому році, вже після повномасштабного вторгнення рф в Україну, чоловік був призваний на проходження строкової військової служби в лавах збройних сил держави-агресора. Пройшовши попередню підготовку, у грудні 2022 року він вступив до ворожого війська та згодом прийняв присягу на вірність рф.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Й
Йоні

Шановні Мукачево Нет, а з якої причини ви невикладуєте повну інформацію? Фото, місце народження? Писати ви може много чого, но але інформацію лише надаєте процентів 30, а максимум 50? Чого такі посилання? Чого не на всі 100%?

B
Bull

То лучан,інфа 100%

С
Сват

Імити го і обсикати

У
Україна

В ютюбі є репортаж про БОЙОВИКА з Луг@нДонії, що зараз отримав держзамовлення на держпідприємстві де є його гендиректором , в Дніпрі . А ви про якогось телевізійного мудака сперечаєтеся . У себе в "сім'ї" наведіть порядок , балбеси !

ВЄ
Вибір є.

Вибір є. Можна було зразу здатитися в полон. А не стріляти у своїх.

ВН
вибора не є

Відмова від військової служби - тюрьма -ЧВК "Вагнер" - фронт. Круговорот г@вна в природі.

ДІ
До Іван Ферорович

Він не воював, а проходив строкову службу. Його призвали в армію.

ІФ
Іван Федорович

Выбор у него был - тюрьма, но не война против своих. В тюрьму шли украинские и советские диссиденты . Украинцы, русские, люди других национальностей. В тюрьму шли противники войны во Вьетнаме. Он выбрал войну против своих. Корупция и прочее тоже плохо, но это другое.

Е
Еге

У нього був вибір ? Тоді як визначити , що таке корупція і колабораціонізм в Україні .... під час дії військового стану ?

Читайте також