Закарпатець підпалив греко-католицький храм у Львові (ФОТО)

12
9

Зазначається, що займання площею чотири квадратних метри відбулося близько 04:20.

У Львові невідомі намагалися спалити храм Різдва Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви, підпаливши двоє бічних дверей. Про це повідомила міська влада та поліція Львова. Зазначається, що займання площею чотири квадратних метри відбулося близько 04:20.

На переконання глави Львівської ОВА Максима Козицького, підпал міг вчинити "тільки лютий ворог нашого народу", про що він заявив у Telegram.

Він розповів, що у 2001 році Папа Римський Іван Павло II під час візиту до Львова стояв біля храму та спілкувався з місцевими жителями.

Згодом зловмисника, який причетний до підпалу храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові, знайшли та затримали. Ним виявився житель Закарпатської області. Йому загрожує позбавлення волі на термін до десяти років.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ТВ
Тамбовський вовк

Тамбовський вовк вам таваріщь З чого ви взяли, що того урода хтось ображава або не дав хліба??? Навчила вас совєцька система, шо вам усе хтось шось довжен. Вам ще у 2019 році популярно пояснили, що нікто нікаму нічего нє должен!!!! Крапка!

Т
Товариші!

А чому ви не думаєте так, що той циган прийшов туди і попросив хліба своїм голодним дітям і годуючій жінці. А там могли відповісти так, як багато хто відповідає тут - іди на чехи. Чваньству геть!

СЦ
сесе цімбор того

сесе цімбор того імбіцила шо машину палив у Мукачові - брат по розуму

Ь
Ььоп

Лотолдж

ПІ
Папа Іван Павло

Не ясно чи циган, чи просто дурік. Лиш поліція знає чи циганська в нього фамілія і який мотив цього цирка

С
Сомбатішта

Удкі ви знаєте ош се циганин. Мені ся видит ош се поклоннік УПЦ (на платформі ФСБ), вдохновльонний проповідями ужгородского вітця Федора і чумальовского ідейного наставника Паканача.

ТП
Тіміка Пассаж

Влада щось повинна робити з циганами в Мукачеві. Назріває велика проблема з циганами. Далі так продовжуватися не може. Не один циган не йде працювати, я вже не кажу що ніхто з циган воювати не йде. Тільки жити за діточі і інвалідські гроші, дебрати красти…УЖАС

Г
Гілка

Цигани це головна боль не лиш Мукачева. Крадуть, жебрають, мусорять, коні їхні бігають безпорядочно по дорозі та серуть, У мусорках риються та розмітують сміття

Д
Дідо

Шо не циганин то дибіл…як такоє мож було зробити? Нашо?

Читайте також