Закарпатець "погорів" на виготовлені липових довідок про непридатність до військової служби

7
6

Одного з клієнтів "підприємливого" закарпатця з підробленим документом затримали на КПП "Малий Березний".

В поліції Закарпаття розповідають, що затриманий на кордоні киянин зізнався, що отримав "липову" довідку за попередньою домовленістю на одному із закарпатських автовокзалів.

Чоловік продавши довідку клієнту, відвіз 35-річного киянина до КПП "Малий Березний" та зник у невідомому напрямку.

Невдовзі правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 37-річний мукачівець. Зловмисника затримали та вилучили в нього 4 тисячі євро, майже 7 тисяч доларів й понад 27 тисяч гривень, частина з яких імовірно отримана зловмисником у якості розрахунку за надані послуги.



Мукачівця правоохоронці помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України (Сприяння у незаконній переправі осіб через державний кордон України) і відповідно до санкції статті йому загрожує до 7 років ув’язнення з позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Щодо чоловіка, який скористався підробкою, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України, тобто використання завідомо підробленого документа. Після проведення з останнім всіх необхідних дій, його буде доставлено до військового комісаріату.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Це Тіток Денис походу… Ко знає?напишіть

К
Контрабас

Уже пустили го, у городі віділи його.

Й
Йовжій

контрабас, головноє, в дітсадочок їх - та і всі бажаючі, го завтра з ранку в військомат, а то то тут повістку не дочекаєшся!

К
контрабас

Узяли го!

Г
головноє

што ймили

ВД
в дітсадочок їх

Що ще за "вирішується питання щодо відкриття"?! Військовий стан! Кулю в потилицю обидвом і не пацькатись

Читайте також