Закарпатець показав "кладовище євроблях" в Ублі (ВІДЕО)

4
7

У словацькому селі Убля, поблизу кордону з Україною, власники автомобілів з іноземною реєстрацією залишили свої транспортні засоби.

Раніше розповідало, про залишені євробляхи неподалік кордону. Десятки автівок стоять залишені напризволяще.

Автівки розбирають шукачі деталей. Більшість авто без номерів. У поліції пояснюють, що номерні знаки з автомобілів часто знімають українці.

Відео кладовища євроблях в Ублі нещодавно опублікував в соцмережі закарпатець Влад.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

,
,,,,,

Україна вроді хоче в евросоюз, тепер питання Україна не збирається переходити на евро номера а треба буде все розтаможувати авто ?

Ц
цікаво

цікаво що він там собі украв з тих авто

Д2
До 22:07

В европi однi « евробляхи» ! Завтра покажу нiмцям в франкфуртi , що вони бомжi ! Час вiд часу перекладаю нiмцям, що пишуть в новинах i як коментують дегенерати!!! Вукраiнi п!zda , так кажуть нiмцi !!! А я кажу, що ви укры =моральнi, заздрiстнi ур@ди !!!!

ДН
До нижнього бомжа.

Ану розкажи мені друже в якому діловому світі ти жиєш з середньов зарплатов 250?,кому туй шо доказувати?Таким ідіотам як ти,на дідовому первакови чи няньовому ланосови но на "наших" номерах?!

Л
Ласло

Запустіть ромале з Радванки.За годину буде блеск і чистота.

ДН
До нижнього допису

Показати , як бомжі намагалися "произвести впечатления" , що в них життя вдалося ..... автоєвробляху мають . Авто - давно не показник значимості в діловому світі . Але ж "їм" це не сказали . Нікому !

А
А

На шо бомж сись знимав?

Читайте також