Закарпатець покинув бізнес в Чехії та пішов захищати Україну (ВІДЕО)

9
27

За "голову" героя сепаратисти оголосили винагороду в 1 мільйон гривень.

Як розповідають журналісти UA:Закарпаття, 50-річний мукачівець поїхав на Донбас в 2014-му, одразу після початку російської агресії.

До початку війни, воїн з позивним "Сова" був підприємцем у Празі, однак залишив свій бізнес та поїхав захищати рідну землю.

Сепаратисти оголосили винагороду за те, щоб видали закарпатця.

На щастя, ветеран російсько-української війни пройшов бойові дії без поранень.

Наразі "Сова" хоче в Карпатах створити реабілітаційний центр для захисників України.

Військовий стверджує, що в будь-яку мить готовий взяти зброю до рук щоб відбити окупантів.

Більше про героя, який не ховаючись закордоном, поїхав захищати рідну землю, дивіться в сюжеті UA:Закарпаття.


Коментарі

Г
Господар

Рагулі позлазили з гір, писати не вміють, букв не знають, української мови теж не знають! А чому українську мову не знають?Тому що їх зачав тупий вуйко з полонини та угорська мангалиця(свиня)! Бидло зачате свиннею немає права засуджувати людину яка пішла захищати Батьківщину!!!

3
322616143

55 .Шльондро спідоносна позвони на цей номер 322616143 і запитай .Або ми позвонимо тобі.

5
55

на яких тупаків се говно в статті розраховано?

Ю
ю

молодець!

ПГ
Петя Гецко.

Ти шльондро закарпуцька вже сосеш залупу і сосеш у свого вітця і вилизуєш тріщину тій кобилі ,що тебе висрала.Ти еталонний закарпутець х&єсос.Вся ваша доля це доля сосунів .Ви шмати завжди всім сосали і австрійцям і мадярам і кацапам і українцям .Ви тупе ублюдочне стадо.Я вийду в центр Мукачево і буду вас шлюх русинських х&єсосити ,а ви опустите свої єблаки і будете робити вигляд ,що не чуєте.Ви не люди ,а вонячий гній.Жаль ,що мадяри вас тварин не пустили на корм свиням.

ДН
до нижньої марги

cocaти ти будеш..з причMoкуванням))є6анько тупоголове))

ПГ
Петя Гецко.

Всіх під*рів русинських майдаунів ,мукачівців ,центровських, микол і інших під*расів ми виловимо ,здеремо живцем з них шкіру і згодуємо цих тварин їхнім вибл*дкам.Вся бл*дота закарпуцька буде просити смерті ,але здихати буде в страшних муках.

М
мукачівець

рагулі ви вонючі галицайські кончені,в Криму дійсно мацкалі,туда ніс не сунете,бо роги вам обламають под минуту))а з дітьми й жонами на Донбас ринулися войовати,думали,як Гітлер парадом там пройдете))ни один нормальний вояка,котрий пройшов гарячі точки,не буде в газетах понти давити,який він рембо,й усіх би постріляв,но не дали му злі сили)))ви ЙO6AHI КОНЧЕНІ МАРОДЕРИ,ЗА ВАМИ ТРИБУНАЛ УЖЕ РЕВАТИ НАЧИНАТЬ,СКОТИ

М
мукачівець

ей,xipoї і,коли на КРИМ? там вверху ще єден xipoй,майже дуже го лю6лять,бо аж модерацію включили на тій статті))

МШ
Мама шоні майдауна

Люди вибачти мине шо я проста уборщиця не змогла виховати свего сина Шоні .Отця у него не було і головою він слабий до 7 годів не говорив ,ніхто не хотів з ним бавитиси тилько собаки і вівці.До нормальної школи го не взяли вчивси він ви Львови в спецшколі і там го били того він не люби учителів і всих заперевальних. Я як іду до роботи то мушу го садити на цеп жиби він не утік до циганів тому він такий злий.Але мушу го так тримати бо цигани робіт з ним погані справи і потим він плачи бо у него болит гузиця. Якби то забрали єго в дурдом я би трохи віддихнула од него.

М
Майдаун

@банутый звуре, суперд@білмаріо....і вся мустювка бандерувська.Всі нормальні люди знавуть, ош вы вид організму -сосуны, очкуны і в рот беруны. Всім і вся.Ще лизуны панського чобута. Нашто сто раз писати! Всі вже знавуть. Заберіть собі “хероя” та приліпіть го собі на дупу а вать на пуцу,як маєте дяку!

T
Tdk

Takovych "podnikatelu" z Ukrajiny u nas v Cechach je vic nez dost. Vetsinou jsou to podvodnici a zlodejicci.

Р
Рем

До ваньки 19:25 .Відсоси у мене під*расе рваножопий а я трахну тебе в дупло.

В
Вано

Справжній дебіл однокліточний. Лишив бізнес і пішов фігньою страдати. Олень!!!!!

СМ
Супер Маріо

Молодець.Справжній чоловік,а не сикло диванне.Не обращайте вніманія на бикоту малограмотну,що пишуть всяку паскудь про Україну.СБУ відслідковує по І Р адресам всіх провокаторів.

СЗ
Студеный Звур

Еден другому otsositь .Раз майдауне ты маскальови , а дале маскаль тобі ))))) И ватиля ид собі возьміть , будете троє межи собов герембуцки метати )))((( .

М
Майдаун

Марги бандерувські,вусулі і й@бнуті звури,закрийте свої воняла,вонь і зараза! А сись “херой” у Празі чим займався? Рекетом?Там поднимав економіку “неньки”?Чому туй не вкалував,поцріот херув!

ФР
Фантомаск Разбушевальцман

Студень ты, студеный звур, видать ты отморозил последние извилины мозга. Лечению не подлежит, выход один, открыть твою черепную урну, вытащить оттуда коричневую жижу и отдать ученым, чтоб изучили почему рождаются дегенераты мозгоомпутанты.

СЗ
Студеный Звур

Маскалю сифилис головного мозга ото у тебе . Скабеева и жид Салавйьов давно ти го заразили .

ФР
Фантомаск Разбушевальцман

У этого хероя, сифилис головного мозга.

В
Василь

Смерть під*расу stepany.

S
stepan

У 2014 році були лише "майдауни". Він з тих неробів.

В
Василь

15:54 Закрий своє рило свине мадярська.

В
Василь

Молодець!

М
мукачівець

хірой вонючий

И
игор

имя у него есть ? или только кличка

Г
голопуцька

треба ловити останній момент

Читайте також