Закарпатець покинув заробітки, взяв до рук автомат та став на захист рідної країни

4
6

До російського вторгнення боєць 128-бригади часто їздив на заробітки – будівництво, робота з лісом, бензопила для нього, як автомат у бою.

Мешканець села Німецька Мокра солдат Михайло, що на Тячівщині, захищає Україну у лавах 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади з початку березня.

Раніше Михайло їздив на заробітки та працював на будівництво, та на заготівлі лісу. Проте після російського вторгнення чоловік покинув заробітки та бензопилу і взяв до рук автомат.

"Тут, на передку, я вже два місяці. Сам викопав бліндаж, у якому ночую, окопи. У нас дружній бойовий колектив, хлопці з різних областей – Закарпаття, Буковини, Києва, Тернопільщини, Кривого Рогу. Служимо злагоджено, підтримуємо один одного", — розповідає боєць.

Дома на Михайла чекають мама, брат, сестра і донька. Донечці Ніколь, 5 червня, виповнилося три рочки. Вона зараз у сусідньому селі з мамою.

"Ніколь ще не розуміє, де я, але дуже чекає, нудьгує. Спілкуємося періодично по телефону, коли хороший зв'язок. Я попросив сестру замовити торт для доньки і подарувати їй рожеву сукенку від мене. Доця сама просила такий подарунок. А потім, коли повернуся, відсвяткуємо по-справжньому", — зауважує Михайло.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Б
Бачі

Найкращі помирають на війні. Найгірші - далі займаються корупцією та злочинністю. Негативна селекція.

М
Мама

Нехай Господь береже тебе. Ангела Хранителя і повертайся живим і неушкодженим. Сили, мужності і Божої Благодаті нашим захисникам. МИРНОГО НЕБА ВСІМ НАМ.

UK
Ustecky kraj

Молодець настоящий чоловік. Мої брати з першого дня вторгнення поїхали з Європи воювати домі уже за три дні після повернення були на фронті. А таких що лиш я знаю є більше 40 людий. А подекого вже ниє. Слава Героям!!! Вічна памать загиблим!!!

М
Микола

Справжній Герой. Шкода тільки, що таких одиниці. Ганьба дивитися, як наші молоді чоловіки (за половою ознакою, а не за суттю) замість того, аби захищати свій дім, рідних, свою країну, сидять в сусідніх і трохи далі країнах, та й ще вистачає розуму - постять фоточки з тих країн, як вони "сміливо" з прапорцями приймають участь у мітингах на підтримку України. Ганьба таким.

В
Віктор

Справжній парубок!

Р
РУСИНИ

Вернися живим . Сокотися .

Читайте також