Закарпатець поранив односельця зі зброї, зробленої по відео із інтернету

12
4

Інцидент трапився сьогодні, 3 лютого, в селищі Тересва на Тячівщині.

В поліції Закарпаття розповідають, що троє чоловіків о 4 годині ранку прийшли в майстерню до 36-річного мешканця Тересви на Тячівщині. Той навіть не відчинив двері, натомість взяв саморобну зброю та вистрілив в нижню їх частину.

Відвідувачі одразу ж втекли з місця злочину, через деякий час один із них, 22-річни місцевий мешканець, звернувся по допомогу лікарів.

Правоохоронцям стрілок пояснив, що зброю змайстрував сам, надихнувшись відео з інтернету. Стрілка затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.


Наразі слідчі відкрили провадження за ч. 1ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю. Також поліція працює з відвідувачами нападника та встановлюються причини їх пізнього візиту до чоловіка.

Правоохоронці також встановили, що стрілок вже тричі мав судимість за хуліганство, незаконне зберігання зброї та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЙБ
Йовжі бачі

Пак як інтернет надихає! Чого затримали?! Оборонявся! Фатьови не "Добрий рано" прийшли казати, бізонь. Міліцішти би пак прийшли лем описати, де ай як труп лежав?

Р
Розстріл

Гасити Усіх !!!! Держави в Нас не має! І Законів також!!! Мусорів -Прокурорів Перших Будемо Рострільювати!!!!

Г
Градець-Кралове

Хлопці явно не на кавіль зайшли. Газда молодець, захищав своє життя й майно. Що, на жаль, протизаконно у нашій державі .

Д
Д.Р.

Троє в 4 ранку прийшли в майстерню? Нащо? Не просто так чувак стріляв

Читайте також