Закарпатець пробіг Стокгольмський марафон

5
0

Днями, учасник численних забігів на довгі дистанції Андрій Терпяк повернувся зі Стокгольмського марафону, в якому брав участь разом із дочкою Галиною.

Щорічно в першу суботу червня у столиці Швеції Стокгольмі на рівні національного свята проводиться марафонський забіг. Для участі в заході зареєструвалось 25 тисяч учасників, 18 з яких представляли Україну. 

Як розповідає портал tyachiv.com.ua, тячівець став 69-м, серед 2 тисяч учасникв своєї категорії, а серед марафонців з України показав другий результат.

Андрій Терпяк ділиться враженнями від забігу та Скандинавії – землі вікінгів.

— Мені вдалося показати другий результат серед українців, 69-ий серед майже 2000 учасників моєї вікової категорії. Доцільно сказати, що по віку був найстаршим серед наших. Дещо гірший результат показала дочка Галина, але серед всіх учасників – жінок – вона в першій третині, - розповів тячівець.

Всі сім’ї отримали грошові сертифікати, які змогли обміняти на грошову винагороду. 

— 2017 рік – останній рік моїх виступів в категорії 50-54 роки, але за результатами виступів у 2016 році на ультрамарафонських дистанціях серед всіх вікових категорій найкращий результат у 48-годинному бігу – 121 позиція у світі. Інколи дійсно отримуєш задоволення від спогадів про перемоги насамперед над собою. Адже кожен результат – це чергове випробування, коли тіло каже  «ні», а воля стверджує «так», і ти метр за метром, всупереч правилам збереження енергії, долаєш дистанцію. 

  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також