Закарпатець продавав українок у сексуальне рабство до країн Азії. Чоловіка затримали на кордоні

80
2

41-річного закарпатця з іноземним громадянством впіймали на українсько-угорському кордоні при спробі вивезти у сексуальне рабство 25–річну закарпатку.

Як повідомили в поліції Закарпаття, 41-річний уродженець Закарпаття, під легендою працевлаштування в іноземній «модельній агенції», вербував молодих дівчат для сексуального рабства. Під час спілкування у соцмережах чолоівк обіцяв «моделям» щомісяця до 10 тисяч доларів США заробітку. Однак для цієї роботи українки спочатку мали надати свої фотографії та особисті дані для так званого «кастингу».

Таким чином зловмисник завербував і 25-річну ужгородку. Чоловік розробив жінці туристичну візу та намагався вивезти її з України для подальшого транспортування до Камбоджі. Затримали підозрюваного на українсько-угорському кордоні, під час спроби вивезти за кордон чергову жертву.


Під час обшуків за місцем його тимчасового проживання правоохоронці виявили мобільні телефони, чорнові записи та документацію, яка підтверджує його незаконну діяльність, а також транспортний засіб, яким він перевозив ужгородку.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України, тобто Торгівля людьми.

Наразі встановлюються можливі співучасники злочинної схеми. Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
Троцкій

Фотки з кастингу не покажете?

І
Іа

Косе?

Читайте також