Закарпатець промишляв наркотиками на Вінниччині

12
0

В Томашпільському районі вчора правоохоронці затримали 35 – річного чоловіка, який незаконно зберігав зброю та наркотики.

 

Під час проведення санкціонованого обшуку в його домогосподарстві працівники міліції вилучили майже сто патронів калібру 9мм, 40 патронів калібру 7,64 та саморобний пристріл для відстрілу патронами калібру 5,6 мм. Крім цього, в помешканні чоловіка виявили 1,5 кг марихуани.
 
Як повідомив заступник начальника Томашпільського РВ УМВС Ярослав Марченко, затриманий громадянин виявився жителем Закарпатської області. На Вінниччину він приїхав у 2009 році і з того часу працює в лісництві. Раніше, як з’ясувалося, він не був судимий і в поле зору правоохоронців не потрапляв. З його слів, вилучений арсенал та наркотики він знайшов нещодавно у лісі . Марихуану залишив для власного вживання, а патрони та саморобний пістолет незабаром хотів віднести до міліції. Наразі правоохоронці проводять розслідування і незабаром буде встановлено справжнє походження цих речей.
 
Сьогодні вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу «Незаконне зберігання наркотичних засобів », та ч.1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю». За незаконне зберігання зброї чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також