Закарпатець проведе 4 роки за ґратами за ненавмисне вбивство чоловіка у кафе

22
1

Конфлікт, який закінчився трагедією, трапився в липні 2023 року в сільському кафе у селі Новоселиця, що на Берегівщині.

Як йдеться у матеріалах Виноградівського районного суду, до обвинуваченого, який разом з другом відпочивав на літній терасі кафе «Перлина» в с. Новоселиця, за столик декілька разів підходив чоловік в стані алкогольного сп'яніння. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник наніс опоненту декілька ударів по обличчю. Від останнього удару постраждалий впав на підлогу та отримав травми, які призвели до смерті.

Обвинувачений під час судового розгляду заявив, що не бажав смерті чоловік та шкодує, що так сталось. Попри визнання вини, суд не розцінив це як каяття. Те, що під час інциденту чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, стало обставиною, яка обтяжує покарання.

Відтак, за скоєне вбивство через необережність, закарпатця засудили на чотири роки позбавлення волі. Обвинувачений ще може оскаржити вирок в апеляційному суді.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Убив случайно пяного чорта, який 100% приставав та му дали 4 роки. А той шо пяний і під наркотою сів за руль на машині вбив жінку з дітьми та тому інтересно кіко дадуть? Півтора условно?

Читайте також