Закарпатець проведе у в'язниці понад 4 роки за поширення садистського відео у Viber

13
4

Чоловік розіслав у Viber відео з елементами насилля щонайменше вісьмом людям, серед яких були і неповнолітні.

Видання Zaхid.net зазначає, що обвинувачений уже був неодноразово був засуджений за продаж та розповсюдження порнографії.

За даними слідства, фігурант справи Кароль Бауман у вересні 2021 року завантажив з інтернету на свій телефон три відео, які пропагують культ насильства і жорстокості та у розіслав щонайменше вісьмом людям у Viber.

У жовтні 2021 року Кароль Бауман був визнаний винним за розповсюдження порнографії серед неповнолітніх та отримав 4 роки і 10 місяців позбавлення волі.

Як зазначається у рішенні суду, Кароль Бауман визнав себе винним у розповсюдженні жорстоких відео, уклав угоду про визнання винуватості, щиро покаявся і дав показання. Суд розцінив каяття чоловіка як пом’якшуючу обставину. Потерпілі не мали претензій до обвинуваченого.

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Оксана Маргитич визнала чоловіка винним за ч. 2, ч. 3 ст. 300 ККУ (розповсюдження відео, що пропагують культ насильства і жорстокості, вчинене повторно) та, враховуючи попередні вироки, призначила остаточне покарання – 4 роки та 11 місяців позбавлення волі. Кароль Бауман має право на оскарження вироку протягом 30 днів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іруська

скрін вайбера на фото нагадує пресконференцію з субтитрами про "вбивство еріки". Ви тільки вчитайтеся у скрін - "Емі ми знайшли наш випускний альбом." "Твоя зачіска була чудовою". "АХАХ, але ні". Шедевр Закарпатської журналістики)))

В
Вася

До нижнього от мені цікаво якщо такий собі чоловік скине твоїй 10 річній дочки чи племінниці чи похресниці відео типу глибока глотка жорсткий **ах що ти будеш робити?

Д
Д.Р.

Мдаа.... Дебілізм. Тоже мені, злодєй, блть...

П
Петро

Жорстко

Читайте також