Закарпатець разом з дружиною розтрощили поліцейське авто палицями (ФОТО)

11
10

Інцидент стався в смт. Середнє на Ужгородщині, коли група реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення помітила автомобіль «ВАЗ-2101» з несправним світлом.

Правоохоронці розповідають, вони зупинили транспортний засіб з пасажиром, але водій категорично відмовився надавати будь-які документи на машину та право нею керувати.

Чоловік, що був за кермом, вийшов з автомобіля, забіг у найближчий будинок та виніс звідти двометрову палицю. Після цього двоє осіб з зупиненого авто стали бити транспортний засіб поліції.

Так, чоловік і жінка пошкодили переднє, заднє та вітрове скло машини.

Працівники поліції попередили агресивних закарпатців та наділи на них кайданки.

Порушників доставили до Ужгородського районного відділення поліції, де встановили, що машину побили 33-річний житель смт. Середнє та його дружина.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 342 ККУ, тобто опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу, члену громадського формування. Ніхто з учасників події не постраждав.

Коментарі

Л
лоцібачі

то було у сколе на обіздній у понеділок рано остановили за скорость дали подути показало а тепер прис тавте я вообще непю які у мене мислі про них

Д
Діпсі

Смт Середнє мікрорайон Іванівці (циганський табор) ось де це сталось для всіх читачів пишу... це був циган і це була не його дружина , а він з місцевими "аборігенами" ви всі такі розумні пишете "так їм і треба і тд", а всі інші мешканці смт Середнього, села Лінці і далі, які йдуть населені пункти скаржаться на циганоту цю. Цигани були пяні і коли дізнались, що на них буде оформлена 130-та КУпАП вже не перший раз , а другий (20,000грн штраф) і водій циган взагалі немає посвідчення водія то і почався кіпіш і розбиття машини...Тому хто не знає то не пишіть дурниці. Я місцевий мешканець я знаю шо і як було і того цигана візуально знаю.

М
Мукачівка

Поліція стала останнім часом пастися в Зняцево-Драгиня.Гроші беруть і не малі. Ракошино-Кальник і далі.І нікому до того діла немае.

ДМ
до ММК молодець!

нись сі потвори зранку стояли між Мукачевом та Ключарками там дись пятсот метрів є промежуток де закінчується Мукачево і починається село, тоєсть мають бути ввімкненні фари !!! 2 жовтня це самий великий злочин кіть водій забув ввімкнути фари. Зранку зупиняли машини та збирали по 200 грн. Позор такій поліції і такій РЕФОРмі, но зато на новому джипі Міцубісі. Нич ся не поміняло, всі глядають формальні зацепки, щоб збити бабло в карман і їх не цікавить зовсім двократне перевищення швидкості, обгін на сплошній чи водіння у стані наркотичного стану, що є основною причиною біди на дорогах. Дожилися до ручки

Л
Лоло

Уповіште ко то і я б пожав їм руку. Дякую ??

М
ММК

Мав я з тою "групою швидкого реагування" не так давно інцидент... із 4 ламп у мене не робила 1 - вони складають на мене протокол, я їм говорю що це не диво що по таких дорогах розтряслася лампа, аргумент "ми робимо свою роботу" я не став сваритися. Я сів у свою машину вони від'їхали, дивлюся, а на їхній (саме на цій яка фігурує у даному матеріалі) машині не горять задні габарити....розвертаюся, наздоганяю і задаю питання на кого із них трьох треба скласти протокол та коли я почув відповідь "що ви хочете од сього старого цуря?" був м'яко кажучи у шоці... Заставив усіх трьох міняти лампочку... Доки ми будемо платити зарплату "контролерам лампочок"??? А люди правильно зробили, най ця "опергрупа" подякує, що їм голови не розвалили....

З
Зак

Молодці)

ПТ
пак туй айно

ну , вже ся зачинать.., люди восстали майжень, , помали.. туту поліцію департіруют разом із групами реагірувания

М
мкчв

Не дуже і швидкого реагування, раз допустили аби їм машину розхерачили.))))

ЩЗ
що за група реагування

видівим машину написано "група швидкого реагування" чи щось таке, значит у новуй формі старі гаїшники-взяточники,

Читайте також