Закарпатець шахрайським способом заволодів землею в курортному селищі вартістю 1,5 млн

11
2

Мешканця с. Нижня Апша підозрюють у шахрайському заволодіння землею та використання завідомо підробленого документа.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що чоловік використовуючи фальсифіковане рішення органу місцевого самоврядування про виділення йому земельної ділянки, подав на реєстрацію завідомо підроблені документи. Як наслідок – неправомірно отримав у власність землю в смт. Солотвино, загальна вартість якої становить більше 1,5 млн грн.

У подальшому мешканець Тячівщини відчужив вказаний об’єкт нерухомого майна третім особам. Наразі на землю накладено арешт з метою збереження її як речового доказу. Окружна прокуратура працює над тим, аби повернути її у власність громади.

Наразі прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця с. Нижня Апша за фактами шахрайського заволодіння землею та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Леся

Звичайний мешканець без сільського голови і землевпорядника та й купки так званих депутатів нічого не зробить! І чи один це випадок, знаю з власного досвіду!!! А ще забула, підкупні прокурори, судді і адвокати!

Р
Рижиков

На жаль такі незаконні схеми активно використовують земельні аферисти і на Мукачівщині,зокрема в Івановецькій ОТГ. За зфальшованими документами незаконно передали землі водного фонду у приватну власність, перепродали ... Прокуратура вже майже два роки "активно працює" , а " віз і досі там"...

Читайте також