Закарпатець спробував за $400 купити "зелене світло" на кордоні

1
0

32-річний чоловік прямував у якості пасажира легковика української реєстрації через пункт пропуску «Тиса».

В Держприкордонслужбі розповідають, що закарпатець разом із паспортом пред’явив прикордонникам акт встановлення факту здійснення догляду за матір’ю. Втім, у ході перевірки документа, правоохоронці встановили, що акт підроблено, а під час бесіди закарпатець зізнався, що документ йому допоміг «виготовити» знайомий.

Коли прикордонники повідомили правопорушникові, що використання підроблених документів є злочином, водій транспортного засобу вирішив відкупити свого пасажира хабарем. Він вклав у паспорт неправомірну винагороду у розмірі 400 доларів США та запропонував її правоохоронцям.

Військовослужбовці на таку пропозицію не пристали і викликали у пункт пропуску співробітників Нацполіції. Тепер пред’явникові фальшивки доведеться відповідати перед законом за кримінальне правопорушення, передбачене ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», а хабародавцеві - за правопорушення, передбачене ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також